Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗΗ πείνα ως όπλο στα χέρια του σιωνιστικού καθεστώτος του Ισραήλ

Η πείνα ως όπλο στα χέρια του σιωνιστικού καθεστώτος του Ισραήλ

Γενοκτονία και εθνοκάθαρση με διάφορους τρόπους στη Λωρίδα της Γάζας

-

Ένας από τους λόγους των μεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη είναι η πείνα στην Αφρική, στη Μέση Ανατολή και σε άλλες εμπόλεμες ή ληστευόμενες χώρες. Η έλλειψη σιτηρών και άλλων προϊόντων λόγω του πολέμου στην Ουκρανία προκάλεσε πριν μερικούς μήνες διεθνή αναταραχή. Τρία εκατομμύρια παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο από πείνα!

Πάντα, το απαραίτητο για τη ζωή αλλά για εκατομμύρια ανθρώπους δυσεύρετο φαΐ τράνταζε καθεστώτα και κοινωνίες. Και μερικές φορές χρησιμοποιείται ως όπλο.

  • Χωρίς φαί και νερό πόσο να αντέξει ο άνθρωπος;

Οι Μεσολογγίτες, το 1826, αφού έφαγαν ότι είχαν, μέχρι και ποντίκια, αποφάσισαν την ηρωϊκή έξοδο. Το σιωνιστικό καθεστώς του Ισραήλ, ακριβώς σε αυτό στοχεύει απαγορεύοντας την είσοδο τροφίμων που βρίσκονται φορτωμένα σε φορτηγά στα σύνορα της Γάζας. Να εξολοθρεύσει όσους μπορεί και να αναγκάσει τους άλλους σε έξοδο. Γενοκτονία και εθνοκάθαρση με διάφορους τρόπους.   Η πείνα μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο σε οποιαδήποτε πράξη, γιατί είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.

Οι ισραηλινοί δεν έχουν κύριο στόχο τη διάλυση της Χαμάς. Αντίθετα, η ύπαρξη της Χαμάς χρησιμοποιείται για την δικαιολόγηση της γενοκτονίας.  Οδηγούν ένα λαό στον δια των όπλων και δια της πείνας, σε θάνατο. Ένα θάνατο βασανιστικό, με ή χωρίς την ρίψη σφαιρών και βομβών.

Οι λαοί που καταπιέζονται για αιώνες από τις αποικιοκρατικές και  ιμπεριαλιστικές χώρες παράγουν αγαθά σε άθλιες συνθήκες που εξάγονται στις ιμπεριαλιστικές χώρες ενώ οι κάτοικοι των χωρών που τα παράγουν λιμοκτονούν.

Οι ιμπεριαλιστικές χώρες χρησιμοποιούν τη μέθοδο κυριαρχίας με τη δημιουργία χάους, που σε ακραίες περιπτώσεις, όπως στην Γάζα, χρησιμοποιούν και την έλλειψη τροφής και νερού. Ο στόχος είναι με την καταστροφή και  αφαίρεση της ζωής, να καταστραφούν όλες οι πολιτικές, κοινωνικές, νομικές και θρησκευτικές δομές της χώρας που στοχεύουν και να επέλθει η εγκατάλειψη. Εγκαθιστούν ένα κλίμα τρομοκρατίας χωρίς όπλα και απομακρύνουν κάθε ελπίδα επιβίωσης για τους ντόπιους. Όταν οι άνθρωποι φθάσουν σε απόλυτη απελπισία, είτε θα φύγουν προς άλλες περιοχές είτε θα ζήσουν κάτω από την νέα τάξη του κατακτητή  που αναλαμβάνει τον έλεγχο της χώρας!

ΧριΣ

Διαβάστε Επίσης