Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΤι να σκεφτεί κανείς;

Τι να σκεφτεί κανείς;

-

Η κυβέρνηση συνεχίζει την τοποθέτηση καμερών για την τροχαία, παρά την αντίδραση από τον κόσμο και βουλευτές για το λανθασμένο της χρήσης τους. Έχει γλυκαθεί η κυβέρνηση και οι εταιρείες που τις χειρίζονται με τα έσοδα από τα παράλογα πρόστιμα. Παρεμπιπτόντως τα γενικά έσοδα της κυβέρνησης, λόγω της ακρίβειας και των άλλων μέτρων, αυξήθηκαν κατά 332,8 εκατ. ευρώ (+11,5%) και ανήλθαν στα 3.225,4 εκατ. ευρώ, σε σύγκριση με 2.892,6 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2023. Πρόσφατα βρισκόμουν στο Βερολίνο.

Ο μοναδικός χώρος που είδα κάμερες ήταν μέσα στα τούνελ, που έχουν μήκος μερικά χιλιόμετρα, και το όριο ταχύτητας εκεί είναι 80 χλμ/ώρα.

Στους δρόμους του Βερολίνου δεν είδα κάμερες τροχαίας και οι οδηγοί κινούνταν με ταχύτητες από 50-100χλμ/ώρα μέσα στην πόλη, ανάλογα με την κίνηση! Δεν εισηγούμαι να αντιγράψουμε τους Γερμανούς, γιατί εκεί άλλες οι υποδομές, άλλη και η νοοτροπία, αλλά να σκεφτούμε.

Τι να σκεφτεί κανείς;

Ότι οι Γερμανοί είναι βλάκες; Ή μήπως ότι στην Κύπρο, οι κυβερνώντες μας θεωρούν βλάκες και  τα συμφέροντα μερικών βρίσκονται πάνω από όλα;

ΧριΣ

Διαβάστε Επίσης