Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΕΝΤΥΠΗ ΓΝΩΜΗΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ στο κορμί της Κύπρου από τη «μητέρα – πατρίδα»! Με...

ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ στο κορμί της Κύπρου από τη «μητέρα – πατρίδα»! Με πρόταση της Ελλάδας, το Κόσοβο που αποσχίστηκε από τη Σερβία, εντάσσεται στο Συμβούλιο της Ευρώπης!

Τρίβουν τα χέρια οι θιασώτες της «λύσης δυο κρατών» και στην Κύπρο! >>>Στη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας πολιτικής εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» – ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΠΡΑ – ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ!

-

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:

1. Η Πισώπλατη μαχαιριά στο κορμί της Κύπρου από τη «μητέρα – πατρίδα»! Με πρόταση της Ελλάδας και εισηγήτρια την Ντόρα Μπακογιάννη, το Κόσοβο που αποσχίστηκε από τη Σερβία, εντάσσεται στο Συμβούλιο της Ευρώπης!

2. Οι ομοϊδεάτες του Νίκου Χριστοδουλίδη και του ΔΗΣΥ ανοίγουν τους ασκούς του Αιόλου και για την Κύπρο:  Τρίβουν τα χέρια οι θιασώτες της «λύσης δυο κρατών»!

3. Ήδη οι εθνικιστές στα κατεχόμενα έσπευσαν να ζητήσουν ένταξη και του παράνομου μορφώματος στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου!

Διαβάστε ακόμη στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ:

1. Σενάρια επιβολής «λύσης μέσης γραμμής» στο Κυπριακό! • Μειωμένων αντιστάσεων ο Νίκος Χριστοδουλίδης, έρμαιο στα χέρια των εθνικιστών – ακροδεξιών που βολεύονται με «Κύπρο ελληνική» έστω και μισή

2. Οι Άγγλοι στοχοποιούν ύπουλα την Κύπρο! Διαλαλούν πως ορμητήριο των μαχητικών αεροσκαφών τους κατά του Ιράν είναι το Ακρωτήρι και η κυπριακή κυβέρνηση «αγρόν ηγόρασε»

3. Διχάζει ο Πρόεδρος αντί να ενώνει! Μπουρλοτιέρης για τα μάτια των εθνικιστών και του μεγάλου κεφαλαίου ο Νίκος Χριστοδουλίδης

4. Η ακρίβεια γονατίζει τα νοικοκυριά! • Οι χαμηλόμισθοι δεν τα βγάζουν πέρα με τις συνεχείς αυξήσεις στις τιμές των καταναλωτικών προϊόντων

5. «Ψηφιακός Πολίτης» και το παραμύθι καλά κρατεί… Από «δεσμεύσεις» και εξαγγελίες, άλλο τίποτε… Έργα δεν βλέπουμε!

6. Σιωπηλός δολοφόνος η ατμοσφαιρική ρύπανση!• Πάνω από ένα εκατομμύριο θάνατοι παγκοσμίως

7.  ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024Αρθρογραφία υποψηφίων ευρωβουλευτών:

  • ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ: ΕΕ και Κυπριακό – Μια άλλη προσέγγιση
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Αθλητισμός, δικαίωμα για όλους!

8. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ανοικτά όλα τα σενάρια μέχρι και την τελευταία αγωνιστική!

>>> 24ο «check In» σε τελικό Κυπέλλου για ΟΜΟΝΟΙΑ και «παρθενική» παρουσία για Πάφο

Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ

και όπως πάντα  με πολιτικές αναλύσεις, καυστικά σχόλια,

παραπολιτικά  και  πολιτική  γελοιογραφία

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ – ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ!

Διαβάστε Επίσης