Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗΟ κόσμος που υποφέρει εκνευρίζεται από την συμπεριφορά του Χριστοδουλίδη

Ο κόσμος που υποφέρει εκνευρίζεται από την συμπεριφορά του Χριστοδουλίδη

-

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και οι σύμβουλοί του μαλλον νομίζουν πως βρίσκονται στο δεύτερο σταδιο της προεκλογικής εκστρατείας. Κάλεσε δημοσιογραφική διάσκεψη, καθαρά επικοινωνιακού τύπου, όχι για να μας πει τι έκανε ως τώρα αλλά τι θα κάνει στο μέλλον, αν και αρκετά απ’ όσα ανάφερε έχουν ήδη εξαγγελθεί πριν 1-2 χρόνια και κάποια αφορούν το ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Του χρόνου θα ξανακάνει διάσκεψη, όχι για να μας πει τι θα έχει κάνει ως τότε, αλλά για να μας πει τι θα κάνει τον μεθεπόμενο χρόνο, που μάλλον θα είναι όσα υποσχέθηκε και σήμερα αφού δεν καθόρισε χρονοδιαγράμματα υλοποίησης, κ.ο.κ.

Πέραν αυτού προσπαθώ να καταλάβω γιατί χρειαζόταν να μαζέψουν τόσο κόσμο,  κρατικούς αξιωματούχους, πολιτικούς, ξένους πρέσβεις κλπ, με έξοδα δικά μας, για να παρουσιάσει κάτι που θα μπορούσε πολύ καλύτερα να παρουσιαστεί αν έβγαινε μόνος του στη τηλεόραση και τα έλεγε!

Όλα αυτά δείχνουν αδυναμία και αμηχανία. Αδυναμία παραγωγής έργου και αμηχανία πως αρνητικά βλέπει ο κόσμος αυτό το έργο.

Οι πολυέξοδες χολιγουντιανές συγκεντρώσεις δεν πρόκειται να βελτιώσουν την εικόνα της κυβέρνησης.

Αντίθετα ο κόσμος που υποφέρει από την ακρίβεια, εκνευρίζεται από την συμπεριφορά του κ. Χριστοδουλίδη, που αντί να ενσκήψει στα προβλήματα του λαού και της χώρας, φροντίζει, όπως νομίζει, την δική του εικόνα.

ΧριΣ

Διαβάστε Επίσης