Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΦΑΚΕΛΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ: Όλα ξεκίνησαν από την Κύπρο

ΦΑΚΕΛΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ: Όλα ξεκίνησαν από την Κύπρο

-

Και είναι άξιον απορίας πως δεν έχει αφαιρεθεί η άδεια αυτής της εταιρείας.  Αμέσως για να μην πάρει το θέμα διαστάσεις, κούνια που την κούναγε την κυβέρνηση Μητσοτάκη,  φρόντισε όπως παραιτηθούν δύο αξιωματούχοι της, ο διοικητής της Ελληνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και ο Γενικός Γραμματέας του Γραφείου του ΄Έλληνα Πρωθυπουργού και στενός του συγγενής του.  Και ενώ στην Ελλάδα γίνεται ο μέγας χαμός, στη Λευκωσία η κυβέρνηση είναι  σε διακοπές,  αλλά όσο και να καμώνονται τους ανήξερους θα αναγκαστούν να δώσουν εξηγήσεις γιατί η υπόθεση ερευνάται από το Ευρωκοινοβούλιο και αναμένεται να ζητηθεί και η εμπλοκή της Εuropol.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΩΜΑΤΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…

Kαι δεν μας έφταναν τα πιο πάνω, σας έχουμε νέα αναφορικά με πρόσφατη εγγραφή στον ΄Εφορο Εταιρειών μιας θυγατρικής εταιρείας που η έδρα της είναι στις ΗΠΑ και παράγει λογισμικά τελευταίας τεχνολογίας. 

  • Στην  ιστοσελίδα της επιχειρηματικής της οντότητας δηλώνει ότι συνεργάζεται με υπηρεσίες και εταιρείες πολλών  χωρών ανάμεσα τους η CIA, το FBI και με σώματα ασφάλειας της Τουρκίας. 

Αυτά δεν τα λέμε εμείς, τα αναφέρουν οι ίδιοι με ανακοινώσεις τους και η απορία μας είναι τι γυρεύει στη μικρή Κύπρο μια τέτοια εταιρεία με έδρα της τη… Λεμεσό;

ΚΑΙ Ο… ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ «ΠΕΛΕΚΥΣ» ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ

Για ένα πράγμα μόνο παραδέχομαι την κυβέρνηση Αναστασιάδη για το ότι είναι σταθεροί να μας κάνουν ρεζίλι διεθνώς και να μας συζητά όλος ο πλανήτης είτε για τη διαφθορά, είτε για τα «χρυσά» διαβατήρια, είτε γιατί όποια πέτρα σηκώσεις, θα τους έβρεις από κάτω, μέσα στις βρομιές.  Και ας μην ξεχνούμε το αμίμητο που είπε ο Αβέρωφ Νεοφύτου στις 26/11/2019: «Να πέσει ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για το μαύρο βαν». 

Αυτά έλεγε τότε, πριν από τη δίκη ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ. Μετά που έβγαλαν «κούππαν άπαννη» τον ισραηλινό φίλο του, κρύφτηκε ο Αβέρωφ Νεοφύτου. Και  βεβαίως ούτε και τώρα με το σκάνδαλο στην Ελλάδα νιώθει την ανάγκη να πει οτιδήποτε…

Ούτε καν επανέλαβε τα περί πέλεκυ, άνκαι και στην περίπτωση της Κύπρου, έπεσε ο πέλεκυς αλλά πάνω στα κεφάλια του λαού που γίνεται ρεζίλι με τα σκάνδαλα της διακυβέρνησης του Συναγερμού.

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, μόνο μια λύση υπάρχει, ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!

Διαβάστε Επίσης