Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΔΗΜΟΤΙΚΕΣΑιμιλία Ευαγγέλου Ξύδια: ΟΧΙ σε μετατροπή του Δήμου Αγ. Νάπας σε γειτονιά

Αιμιλία Ευαγγέλου Ξύδια: ΟΧΙ σε μετατροπή του Δήμου Αγ. Νάπας σε γειτονιά

-

«Μεταρρύθμιση, είπε, σημαίνει σεβασμός στα τοπικά χαρακτηριστικά γι’ αυτό λέω όχι στην πρόταση της κυβέρνησης για συνένωση σε ένα δήμο Σωτήρας, Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας. Διεκδικώ την Αγία Νάπα ως ανεξάρτητος Δήμος. Να το ξεκαθαρίσω. Δεν είμαι υπέρ ή κατά της κυβέρνησης. Είμαι μόνο υπέρ της Αγίας Νάπας».

Ανέφερε επίσης ότι «η Αγία Νάπα αξίζει πολύ περισσότερα από αυτά που γράφει το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης. Σε μια μεταρρύθμιση δεν πρέπει το ένα μέρος να είναι τόσο μεγάλο, ώστε να μετατρέπει τα άλλα μέρη σε δορυφόρους».

Ως εκ τούτου, η κ. Ξύδια λέει «όχι στη πρόταση της Κυβέρνησης για συνένωση σε ένα δήμο των σημερινών Δήμων, Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας, Σωτήρας και Δερύνειας καλώντας τον κόσμο να συμπορευτεί μαζί της ώστε η Αγία Νάπα να παραμείνει ένας ανεξάρτητος δήμος.

Όσον αφορά τον εαυτό της, είπε πως νιώθει ιδιαίτερα δυνατή και έμπειρη ούσα δημοτική σύμβουλος Αγίας Νάπας τα τελευταία χρόνια
 
«Αν οι συνδημότες μου με τιμήσουν θα υπηρετήσω τη θέση του Δημάρχου με μόνα κριτήρια την πρόοδο και την διαφύλαξη του χαρακτήρα της Αγίας Νάπας», είπε τέλος.
 

 

Διαβάστε Επίσης