Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΔΗΜΟΤΙΚΕΣΧαμηλή η προσέλευση για την αναπληρωματική εκλογή Δημάρχου Αγλαντζιάς

Χαμηλή η προσέλευση για την αναπληρωματική εκλογή Δημάρχου Αγλαντζιάς

-

Όσον αφορά τη διαδικασία η κ. Γωγάκη είπε ότι συνεχίζεται ομαλά. Ανέφερε ακόμη ότι τηρούνται τα πρωτόκολλα που έχουν καθοριστεί από το Υπουργείο Υγείας, με τους ψηφοφόρους να προσέρχονται στα εκλογικά κέντρα φορώντας μάσκες προσώπου, στη βάση του τελευταίου διατάγματος του Υπουργού Υγείας και τηρώντας τις οδηγίες που έχουν δοθεί.
 
Η ψηφοφορία, που ξεκίνησε στις 7.00 το πρωί, θα ολοκληρωθεί στις 6.00 το απόγευμα. Η καταμέτρηση των ψήφων θα γίνει στα εκλογικά κέντρα μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και σύμφωνα με την Έφορο Εκλογής, το αποτέλεσμα αναμένεται πριν από τις 8.00 το βράδυ. Η ανακήρυξη του νέου δημάρχου θα γίνει το πρωί της Δευτέρας, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Υπουργείου Οικονομικών.

Πέντε υποψήφιοι διεκδικούν τη δημαρχία Αγλαντζιάς. Πρόκειται για τους Βασιλειάδου Μαρία που υποστηρίζεται από την ΕΔΕΚ, Ξάνθου Έφη που υποστηρίζεται από το Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών και τους ανεξάρτητους υποψηφίους Κόρτα Κώστα που υποστηρίζεται από το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ, Κωνσταντίνου Ανδρέα που υποστηρίζεται από το ΔΗΣΥ και Πέτρου Παναγιώτη της Ανεξάρτητης Κίνησης Αγλαντζιάς.

Διαβάστε Επίσης