Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΟΣΜΟΣΕπαναληπτικοί αγώνες των «32» του Europa League

Επαναληπτικοί αγώνες των «32» του Europa League

-

alt=”europa leauge” src=”/images/athlitika/1ATHLITIKA_KOSMOS/europa_leauge.jpg” height=”225″ width=”400″/>Διεξάγονται σήμερα οι επαναληπτικοί αγώνες για τη φάση των «32» του EuropaLeague, με το ελληνικό και κυπριακό ενδιαφέρον να στρέφεται προς τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 22:05 και θα διεξαχθεί στο «EstádiodoSportLisboaeBenfica».

Οι σημερινοί αγώνες έχουν ως ακολούθως: 19:00 Ρούμπιν- Μπέτις, 20:00: Νάπολι-Σουόνσι , Σεβίλλη-Μάριμπορ, Σαχτάρ Ντόνετσκ- Πλζεν, Λουντογκόρετς-Λάτσιο, Σάλτσμπουργκ-Άγιαξ, Βασιλεία-Μακάμπι Τελ Αβίβ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Πόρτο, 22:05: Γκενκ-Ανζί, Βαλένθια-Ντιναμό Κιέβου, Αλκμάαρ-Σλόβαν Λίμπερετς, Φιορεντίνα-Έσμπιεργκ, Λιόν-Τσερνομόρετς, Τραμπζονσπόρ-Γιουβέντους και Τότεναμ-Ντνίπρο.

Στο μεταξύ, Κύπριοι διεθνείς παρατηρητές ορίστηκαν σε επαναληπτικούς αγώνες για τη φάση των «32» του UEFAEuropaLeague

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, ο Α` Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας ορίστηκε παρατηρητής αγώνα στην επαναληπτική αναμέτρηση της Νάπολι με την Σουόνσι που θα διεξαχθεί στο StadioSanPaolo. Το πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Ουαλία τελείωσε ισόπαλο 0-0.

Ο Κώστας Καπιτανής ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στην επαναληπτική αναμέτρηση της Λιόν με την Chornomorets (Ουκρανίας) που θα διεξαχθεί στο StadedeGerland. Ο πρώτος αγώνας έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Διαβάστε Επίσης