Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΟΣΜΟΣΜουντιάλ: Συγκινεί η ιστορία πίσω από το κούρεμα του Ρονάλντο

Μουντιάλ: Συγκινεί η ιστορία πίσω από το κούρεμα του Ρονάλντο

-

2014

Αίσθηση, ίσως ακόμη μεγαλύτερη και από την ισοπαλία, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, της εθνικής Πορτογαλίας στο χθεσινό αγώνα έναντι των Ηνωμένων Πολιτειών, προκάλεσε το κούρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στην αναμέτρηση ο σούπερ σταρ της ομάδας, Ρονάλντο.

Αν και αρχικά σχολιάστηκε ότι το συγκεκριμένο σχέδιο αναπαριστούσε τον αριθμό «7», δηλαδή τον αριθμό της φανέλας με την οποία εμφανίζεται στο Μουντιάλ ο «CR7», όπως αποκαλείται, σύμφωνα με όσα είδαν το φως το δημοσιότητας μετά τον αγώνα επρόκειτο για μία συμβολική πράξη του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου με αυτό τον τρόπο να εκφράσει την συμπαράσταση του στον μικρό, Έρικ Ορτίθ Κρουθ αλλά και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη αναφορικά με τον παιδικό καρκίνο.

Ο Έρικ, ένα αγοράκι από την Ισπανία, έπασχε από μία σπάνια ασθένεια που του προκαλούσε 30 επιληπτικές κρίσεις την ημέρα. Το παιδί έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να του αφαιρεθεί μέρος του εγκεφάλου. Το κόστος της επέμβασης ξεπέρασε τις 60.000 ευρώ και εικάζεται πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρενέβη καταβάλλοντας τα χρήματα. Αυτή τη στιγμή ο μικρός Έρικα αναρρώνει με τα σημάδια της εγχείρησης να είναι ακόμη ορατά.

«Πρόκειται για μια συγκινητική κίνηση από τον μεγαλύτερο σούπερσταρ του ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή», σχολίασε, προφανώς συγκινημένος, ένας χρήστης του Twitter.

Διαβάστε Επίσης