Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑΑυτό θα πει… «σεβασμός στα γηρατειά»!

Αυτό θα πει… «σεβασμός στα γηρατειά»!

-

Σε ερώτηση που τέθηκε στην Βουλή στον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κατά πόσον θα ενταχθούν στην ειδική διατίμηση ηλεκτρισμού οι δικαιούχοι του επιδόματος χαμηλοσυνταξιούχοι η απάντηση ήταν αρνητική! 

Ο υπουργός τόνισε ότι λόγω του μεγάλου αριθμού των δικαιούχων του επιδόματος χαμηλοσυνταξιούχων ενδεχόμενη ένταξη τους στην ειδική διατίμηση θα επιφέρει σημαντική αύξηση της επιβάρυνσης στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας των υπόλοιπων καταναλωτών. Αυτό θα πει… «σεβασμός στα γηρατειά»!

Στις δικαιολογίες δεν τους πιάνει κανένας, γιατί όπως λέγεται όποιος είναι καλός στις δικαιολογίες ΔΕΝ είναι καλός για οτιδήποτε άλλο. 

Βλέπετε η κυβέρνηση του κεφαλαίου δεν θεωρεί τους χαμηλοσυνταξιούχους ως ευάλωτη ομάδα του πληθυσμού την στιγμή μάλιστα που τους πέρασαν και από κόσκινο ελέγχοντας όλα τα εισοδήματα τους μέχρι το τελευταίο σεντ για να τους εντάξουν στο σχέδιο  χαμηλοσυνταξιούχων.

Για τους συνταξιούχους οι κυβερνώντες λένε πως δεν έχουν λεφτά την ώρα που ξοδεύουν εκατομμύρια ευρώ για βολέματα ημετέρων…

Διαβάστε Επίσης