Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗΣχέδιο κατάληψη της μισής Γάζας!

Σχέδιο κατάληψη της μισής Γάζας!

Προσάρτηση της στο υπόλοιπο Ισραήλ και τους Παλαιστίνιους θέλουν να τους στείλουν σε μόνιμη εξορία σε Ελλάδα και Κύπρο!

-

Το Ισραήλ με τον ολοκληρωτικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον της Γάζας, στοχεύει, έστω κα αν δεν το ομολογεί, την εκδίωξη δια παντός των παλαιστινίων, κάνοντας εθνοκάθαρση στην περιοχή.

Γιατί μόνο ως εθνοκάθαρση μπορεί να χαρακτηριστεί η ισοπέδωση της μισής Γάζας, η εκκένωση πέραν του ενός εκατομμυρίου ανθρώπων, τους οποίους οι Σιωνιστές και οι φίλοι τους Αμερικανοί θέλουν να στείλουν που;

Στην Ελλάδα, στην Κύπρο και όπου αλλού γίνεται, όχι προσωρινά αλλά  μόνιμα. Το είπε ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών, αν και δεν είπε το «μόνιμα», αλλά ξέρει πως αυτό θέλει ο Νετανιάχου και δε θα του χαλάσει χατίρι. Γι’ αυτό είναι οι σύμμαχοι!

Η Παλαιστίνη στους Εβραίους και οι Παλαιστίνιοι στην Ελλάδα και Κύπρο, αφού οι αραβικές χώρες δε θέλουν να τους δεχτούν για διάφορους λόγους.

Υπό το πρόσχημα «εκκένωσης των εμπόλεμων περιοχών από αμάχους» η Σιωνιστική κυβέρνηση του Ισραήλ, εφαρμόζει το σχέδιο της για κατάληψη σε αυτό το στάδιο της μισής Γάζας και προσάρτηση της στο υπόλοιπο Ισραήλ.

Αν στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη κυβερνούσαν άνθρωποι λογικοί και όχι ακροδεξιά και θρησκευτικά φανατισμένα τέρατα, είτε η περιοχή θα ήταν ένα ομόσπονδο κράτος στο οποίο Άραβες και Εβραίοι θα ζούσαν αρμονικά, είτε θα υπήρχαν τα δύο κράτη, όπως ήταν η απόφαση του ΟΗΕ από το 1948 ή κάτι παραπλήσιο.

Αντί αυτού οι φανταμενταλστές μουσουλμάνοι και κυρίως οι Σιωνιστές εβραίοι διάλεξαν το δρόμο της βίας, της δολοπλοκίας της εξόντωσης του άλλου. Μια επιλογή αδιέξοδη, που μόνο αίμα, σφαγές χωρίς ηθικά όρια, ατέλειωτο πόνο, εξευτελισμό της ανθρώπινης ύπαρξης και καταστροφές φέρνει.

Η μελανότερη περίοδος στην ιστορία του 21ου αιώνα που ελπίζουμε θα τερματιστεί και δε θα επαναληφθεί.

Διαβάστε Επίσης