Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΚηδεύονται σήμερα οι δύο Κύπριοι φοιτητές που χάθηκαν στα Τέμπη

Κηδεύονται σήμερα οι δύο Κύπριοι φοιτητές που χάθηκαν στα Τέμπη

-

Οι σοροί των δύο Κυπρίων φοιτητών, έφθασαν το απόγευμα της Κυριακής στην Κύπρο. Συγκεκριμένα,  πτήση της Aegean μετέφερε από τη Θεσσαλονίκη τις σορούς του Κυπριανού Παπαϊωάννου και της Αναστασίας Αδαμίδου στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας. Εκεί ήταν ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος και η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας Μαριλένα Ευαγγέλου.

Σύμφωνα με το Κοινοτικό Συμβούλιο Αυγόρου, στις 10 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στο Αυγόρου, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον Κυπριανό Παπαϊωάννου. Χθες τελέστηκε και ολονύχτια Θεία Λειτουργία.

Η παράκληση της οικογένειας είναι τα λευκά ρούχα να συνοδεύουν την εξόδιον ακολουθία.

Αντί στεφάνων να δοθούν εισφορές διά την αποπεράτωση των έργων συντήρησης του Ιερού Ναού Αποστόλων Πέτρου και Παύλου εις μνήμην του αδικοχαμένου Κυπριανού.

Η κηδεία της Αναστασίας Αδαμίδη θα τελεστεί την Δευτέρα 06/03/2023 και ώρα 14:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Πάφο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας της εκλιπούσης, δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια. 

Επίσης παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για στήριξη οικογένειας συγγενικού προσώπου με σοβαρό πρόβλημα υγείας.  

 

Διαβάστε Επίσης