Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΣε ώτα μη ακουόντων! Η αναλγησία των κυβερνώντων σε όλο της το...

Σε ώτα μη ακουόντων! Η αναλγησία των κυβερνώντων σε όλο της το μεγαλείο

-

Μέχρι οι αρμόδιες υπηρεσίες να δεηθούν να εξετάσουν τις αιτήσεις περνούν μήνες ολόκληροι!

Το θέμα επανήλθε στην επικαιρότητα με αφορμή σχετική συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως της Έκθεσης της Επιτρόπου για το προηγούμενο έτος.

Το να καθυστερείς ως κράτος να καταβάλεις επιδόματα, τα οποία εκείνος που τα αιτείται τα έχει ανάγκη άμεσα αφού σχετίζονται με την καθημερινή επιβίωση του, στην  ουσία υποσκάπτεις  το ίδιο το επίδομα το οποίο εσύ ο ίδιος καλείσαι να εγκρίνεις, επισήμανε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Αντρέας Πασιουρτίδης καλώντας την κυβέρνηση να λάβει εκείνα τα μέτρα που πρέπει για να αποφεύγονται χρονοβόρες διαδικασίες και να διευκολύνεται ο κόσμος για να λάβει αυτά που δικαιούται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για ένα κοινωνικό ζήτημα το οποίο σε πολλές περιπτώσεις δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινή διαβίωση πολιτών και θεωρούμε  απαράδεκτο, τονίζει ο Α. Πασιουρτίδης, να πρέπει ο οποιοσδήποτε να απευθύνεται στην Επίτροπο Διοικήσεως για να του απαντήσει η δημόσια υπηρεσία και να τον ενημερώσει μέχρι που βρίσκεται η υπόθεσή του!

 

Διαβάστε Επίσης