Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣAνοίγει απόψε τις Πύλες του το 33ο Φεστιβάλ Νεολαίας & Φοιτητών της...

Aνοίγει απόψε τις Πύλες του το 33ο Φεστιβάλ Νεολαίας & Φοιτητών της ΕΔΟΝ

-

H Κεντρική Σκηνή φιλοξενεί τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Θέμη Καραμουρατίδη με τη συναυλία «Η εποχή του θερισμού». Της μεγάλης συναυλίας θα προηγηθεί πρόγραμμα με το συγκρότημα Dimitris Miaris Quintet για μια συναυλία  σε jazz ρυθμούς καθώς και group performance σύγχρονου χορού από την ομάδα σύγχρονου χορού “Corpus Nova” και τη σχολή χορού Διαμαντίδου. 

Το 33ο ΠΦΝΦ θα ανοίξει με χαιρετισμό του ο Γ.Γ. της ΕΔΟΝ, Σεβήρος Κούλας. 

Το 33ο ΠΦΝΦ θα είναι Φεστιβάλ ειδικών συνθηκών και θα είναι προσαρμοσμένο στα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Στο Φεστιβάλ μας θα λειτουργεί Παιδότοπος, Θεματικά Κέντρα, Περίπτερο της Εφημερίδας «ΝΕΟΛΑΙΑ», Έκθεση Βιβλίου, γωνιές διεθνιστικής αλληλεγγύης με τους λαούς της Κούβας και της Παλαιστίνης καθώς και το Παζαράκι της ΕΔΟΝ, με διάφορα προϊόντα της οργάνωσης μας. Στον χώρο της Πύλης, θα πωλούνται φαγητά και ποτά στις χαμηλότερες δυνατές τιμές, τα οποία και θα σερβίρονται στο τραπέζι για αποφυγή συνοστισμού. 

Η ΕΔΟΝ για άλλη μια φορά πρωτοπορεί, αφού μέσα στην τόσο δύσκολη εποχή της πανδημίας, πρωτοστατεί στην διοργάνωση μιας τόσο μεγάλης σε έκταση και προσέλευση εκδήλωση, τηρώντας επιγραμματικά όλα τα μέτρα που ενδείκνυνται και παράλληλα προσφέροντας στη νεολαία και γενικότερα στο λαό την ευκαιρία να παρακολουθήσει αυτό το μεγάλο πολιτιστικό υπερθέαμα στην πολύ χαμηλή τιμή των 30 ευρώ και για τις τρεις νύχτες, ενώ η είσοδος για κάθε βράδυ είναι 20 ευρώ. Για παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν. 

Σήμερα λοιπόν, το Φεστιβάλ είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του. Καλή αντάμωση!

Για περισσότερες πληροφορίες: 22766459

 

 

                                               

Διαβάστε Επίσης