Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΝτροπή κύριε Αστυνομικέ Διευθυντή Λευκωσίας! -Του Γιώργου ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ

Ντροπή κύριε Αστυνομικέ Διευθυντή Λευκωσίας! -Του Γιώργου ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ

-

Ντροπή κ. αστυνομικέ διευθυντή Λευκωσίας. Αν δεν μεσολαβούσε η τυχαία ανακάλυψη της βαλίτσας με το πτώμα, από τους δυο τουρίστες πολύ πιθανόν ο δολοφόνος να ήταν ακόμα ελεύθερος.

Ντροπή, γιατί οι υφιστάμενοι σου στις καταγγελίες (του δικηγόρου κ.α.) για ανεξήγητες εξαφανίσεις ακόμη και μικρών κοριτσιών, απαντούσαν στερεότυπα, «… εφύαν στον εξωτερικό» ή « ξέρετε τι κάμνουν τούτες, φεύκουν τζαι παν στα κατεχόμενα».  

  • Το τεράστιο μπράβο που απηύθυνες περιχαρής στον Γενικό Εισαγγελεά είναι δαμόκλειος σπάθη που επικρέμεται επί των κεφαλών ολόκληρης της κοινωνίας.

Γιατί είμαστε όλοι συνένοχοι, από τον ΠτΔ, τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης, την ηγεσία της Αστυνομία, τους πολίτες μέχρι τζαι το τελευταίο αστυνομικούδι.

Συνένοχοι γιατί δεν αντιδρούμε στο κουκούλωμα της υπόθεσης (εξαίρεση οι κινητοποιήσεις της ΠΟΓΟ), συνένοχοι γιατί δεν απαιτούμε απόδοση δικαιοσύνης (εξαίρεση το συγνώμη του ΠτΔ, αν και… πρόκειται περί αλλοδαπών, όπως είπε).

 

Κερασάκι στην τούρτα των εκπληκτικών σας δηλώσεων, εκείνη η επικής δήλωση ότι «… θα επενεργούσε αρνητικά στη ψυχολογία του κάθε αστυνομικού» η τυχόν ποινική δίωξη των υπεύθυνων που κατηγορούνταν για απραξία και αδιαφορία.  

Τέλος, αποκλειστικά συνένοχοι είμαστε εμείς οι απλοί πολίτες/φορολογούμενοι που εξακολουθούμε να πληρώνουμε τους αρχοντικούς μισθούς σας για να μας κοροϊδεύετε!

Μπορεί να γλιτώσαν τα ψυχολογικά κύριε αστυνόμε μου, οι συνάδελφοι σας αλλά τα φορτώσατε σε μας. Όχι σε όλους, κάποιοι σας επικροτούν και με την συμπεριφορά τους σας δίνουν άλλοθι να συνεχίσετε το δούλεμα.

____________________

Υ/Γ: Γιάγκο Μικελλίδη, έφυγες νωρίς. Τώρα είναι που σε χρειαζόμαστε.

 

 

Διαβάστε Επίσης