Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣΌλες οι λεπτομέρειες για τη σύλληψη υποψήφιου βουλευτή του Κινήματος Κυνηγών

Όλες οι λεπτομέρειες για τη σύλληψη υποψήφιου βουλευτή του Κινήματος Κυνηγών

-

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο υποψήφιος βουλευτής έφτασε στο εκλογικό κέντρο που ψηφίζει χωρίς να φοράει προστατευτική μάσκα και επιχείρησε να εισέλθει στο χώρο, οπόταν του έγινε παρατήρηση και του παραχωρήθηκε μάσκα.
 
Αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ο υποψήφιος φέρεται να εξύβρισε και να έσπρωξε αστυνομικό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.
 
Αναμένεται να κατηγορηθεί για επίθεση εναντίον αστυνομικού για απειλή βιαιοπραγίας εναντίον αστυνομικού και ν’ αφεθεί ελεύθερος.
 

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Λευτέρης Γεωργίου κάνει λόγο για καλοστημένη παγίδα και ότι για ακόμη μία φορά όπως λέει ο ίδιος υπήρξε θύμα επιλεκτικής και στοχευμένης επίθεσης.

Δείτε την ανάρτηση του υποψήφιου βουλευτή του Κινήματος Ενωμένων Κυνηγών: 

Κάτω η χούντα

Πηγαίνετε να ψηφίσετε.

Στημένη “Δημοκρατια”

Για ακόμα μια φορά υπήρξα θύμα της επιλεκτικης και στοχεύμενης επίθεσης προς το άτομο μου ενώ εξασκούσα το εκλογικό μου δικαίωμα. προσήλθα χωρίς μάσκα στο εκλογικό κέντρο και  η υπεύθυνος του κέντρου μου παραχώρησε μια για να μπορώ να μπω. Ο αστυνομικός που ήταν παρών, εριστικός από την άφιξη μου, επέμενε να με ακολουθεί και να.μου φωνάζει και να βρίζει ακόμα την μητέρα μου μετά που βγήκα από το εκλογικό κέντρο, λέγοντας μου να τον σέβομαι και να μην νομίζω ότι εδώ περναν αυτά και διάφορα άλλα που άκουσαν και οι παρευρισκομενοι επίσης με εβαε κάτω και με πατούσε με το γόνατο του στον λαιμό Καλώ όποιον ήταν παρών να επιβεβαιώσει αυτά που λέω.

Στο τέλος ο αστυνομικός εφηύρε μια απειλή που ταχα εκστομισα εγώ προς το άτομο του, που περιελαμβανε τα παιδιά του. Κάπου εδώ χάνει το παιχνίδι αφού οποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι ουδέποτε θα καταφερομουν με στόχο τα παιδιά του οποιουδήποτε.

Δεν μπορώ παρά να φτάσω στο συμπέρασμα πως επροκειτο για μια καλοστημένη παγίδα που στόχο έχει τόσο το πρόσωπο μου αλλά και την δημοκρατία την ίδια αφού θέλουν να υπαγόρευσουν ποιος έχει και ποιος δεν έχει δικαίωμα να ασχοληθείς τα κοινά.

Ο πόλεμος είναι συνεχής και μετά από τις ανυπόστατες κατηγορίες πριν 2 χρόνια που κατέρρευσαν σαν χαρτινος πύργος, έρχεται ακόμα μια προσπάθεια να πληγω για το μεγάλο έγκλημα του να θέλω να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου που το κράτος ξέχνα.

Δε λυγιζω, συνεχίζω!

Αύριο θα υπάρξει καταγγελία στην Αρχή διερεύνησης παραπόνων ενάντια στην αστυνομία.

 

Διαβάστε Επίσης