Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣΑ.ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Λύπη γιατί πολιτικά κόμματα παραβίασαν τις νομοθεσίες – Έκκληση στους πολίτες...

Α.ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Λύπη γιατί πολιτικά κόμματα παραβίασαν τις νομοθεσίες – Έκκληση στους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες

-

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος το πρωί στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού στο Στρόβολο, ο A. Κυπριανού είπε ότι «ελπίζω κι εύχομαι σήμερα να λειτουργήσουμε μα απόλυτη τάξη και παραδειγματική πειθαρχία, αποφεύγοντας τα οποιαδήποτε προβλήματα, τις οποιεσδήποτε ακρότητες για να αποδείξουμε ότι είμαστε μια χώρα σύγχρονη, μια χώρα δημοκρατική. Κι από αύριο να δούμε πώς καταφέρνουμε όλοι μαζί να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα της Κύπρου, τα συμφέροντα του κυπριακού λαού».
 
«Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου γιατί πολιτικά κόμματα δεν άντεξαν στον πειρασμό και συμπεριφέρθηκαν με τρόπο που παραβιάζει τις νομοθεσίες. Αν δεν μπορούμε σε αυτά τα μικρά ν’ αντισταθούμε και για χάρη μερικών ψήφων να παραβιάζουμε νομοθεσίες, πώς θα μπορέσουμε στα μεγάλα και σημαντικά να λειτουργήσουμε με τρόπο, που θα αποτελεί παραδειγματισμό για τον κόσμο», είπε.
 
Έκκλησή του προς τον κόσμο, πρόσθεσε, σήμερα να πειθαρχήσουμε όλοι.
 
Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι η εκλογική διαδικασία διεξάγεται σε συνθήκες πανδημίας, ο A. Κυπριανού είπε ότι είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες, θα δυσκολευτεί ο κόσμος, αλλά προέχει η συμμετοχή σε αυτή την εκλογική διαδικασία. «Δεν είναι σωστό ν’ αφήνουμε άλλους ν’ αποφασίζουν για μας».
 
Πρέπει ο κάθε ένας με τη συμμετοχή  μας να πούμε και τη δική μας την άποψη για το πώς πρέπει να εξελιχθούν τα πράγματα, κατέληξε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Διαβάστε Επίσης