Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΔυο αδέλφια νεκρά, σε πυρκαγιά – Τα πτώματα τους εντοπίσθηκαν απανθρακωμένα!

Δυο αδέλφια νεκρά, σε πυρκαγιά – Τα πτώματα τους εντοπίσθηκαν απανθρακωμένα!

-

Τα δυο αδέλφια, ανέφερε ο κοινοτάρχης Ματθαίος Πρωτόπαπας, ήταν γέννημα θρέμμα της κοινότητας, η οποία είναι συγκλονισμένη από το κακό που συνέβη. Είπε επίσης πως, σύμφωνα με μαρτυρία, φαίνεται πως η φωτιά ξεκίνησε κατά τις 7 το πρωί.

“Δυστυχώς δύο συνάνθρωποι μας έχασαν σήμερα τη ζωή τους κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς στο χώρο στον οποίο διέμεναν”, ανέφερε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, σημειώνοντας πως γίνονται σχεδιασμοί για να απομακρυνθούν οι σοροί από την παλιά κατοικία, η οποία κρίνεται επικίνδυνη για την ασφάλεια των πυροσβεστών.

Η καταστροφή μέσα στο χώρο, συνέχισε, είναι ολοκληρωτική και αυτό το θέμα είναι και η μεγαλύτερη δυσκολία που θα αντιμετωπίσουμε στο να διερευνήσουμε με ασφάλεια τα αίτια που έχουν προκαλέσει την πυρκαγιά.

Ο Υπεύθυνος Υπαίθρου της ΑΔΕ Λεμεσού Νίκος Νικολάου δήλωσε πως η πληροφορία λήφθηκε γύρω στις 9 το πρωί στον αστυνομικό σταθμό Πάχνας και “αμέσως έφτασαν στο μέρος περιπολικά μαζί με την πυροσβεστική και από εξετάσεις που έγιναν βρέθηκαν μέσα στην οικία, που καταστράφηκε ολοσχερώς, δύο απανθρακωμένα πτώματα”.

Εκ πρώτης όψεως, σημείωσε, δεν υπάρχει καμία υπόνοια εγκληματικής ενέργειας, ενώ οι εξετάσεις για τα αίτια της φωτιάς συνεχίζονται.

 

Διαβάστε Επίσης