Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕπίθεση και τραυματισμός γυναικών αστυνομικών από 34χρονο

Επίθεση και τραυματισμός γυναικών αστυνομικών από 34χρονο

-

Όταν ο 34χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο του διαπιστώθηκε – σύμφωνα με την Αστυνομία – ότι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας ενώ από περαιτέρω έλεγχο αποδείχθηκε ότι η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος του έληξε τον Δεκέμβριο του 2016. Εναντίον του 34χρονου εκκρεμούσαν επίσης τρία εντάλματα προστίμου για το χρηματικό ποσό των 1,940 ευρώ.
 
Από την αρχή του ελέγχου που διεξαγόταν από τους αστυνομικούς ο άνδρας φέρεται να αντιδρούσε, να φώναζε και να ύβριζε τις αστυνομικούς.
 
Σε κάποια στιγμή, ο 34χρονος φέρεται να πάτησε το γκάζι του αυτοκινήτου με σκοπό να διαφύγει, με αποτέλεσμα μία αστυνομικός να προσπαθήσει να του πάρει τα κλειδιά από τη μηχανή. Τότε ο άνδρας φέρεται να δάγκωσε τη γυναίκα στο δεξί χέρι, προκαλώντας της πραγματική σωματική βλάβη, ενώ στη συνέχεια να κατέβηκε από το αυτοκίνητο και να επιτέθηκε εναντίον των δύο αστυνομικών σπρώχνοντας τις.
 
Στη σκηνή έτρεξαν πολίτες για να βοηθήσουν τις αστυνομικούς. Τελικά ο 34χρονος συνελήφθηκε για τα αυτόφωρα αδικήματα επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον αστυνομικού, κοινής επίθεσης, αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη, δημόσιας εξύβρισης, οδήγησης χωρίς ζώνη ασφαλείας και χωρίς άδεια κυκλοφορίας και οδήγησης με ταχύτητα 105 αντί 50 χιλιομέτρων την ώρα.
 
Όταν ο άνδρας ενημερώθηκε ότι ήταν υπό σύλληψη έσπρωξε με τα χέρια του μία από τις δύο αστυνομικούς προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.
 
Στη σκηνή έφτασαν δύο μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας και τελικά ο 34χρονος συνελήφθηκε και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό όπου και  κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αυτόφωρα αδικήματα.
 
Ο άνδρας κρατήθηκε στα κρατητήρια και την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

 

 

Διαβάστε Επίσης