Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΞυλοκόπησαν και λήστεψαν 50χρονο σε πάρκο στη Λευκωσία!

Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 50χρονο σε πάρκο στη Λευκωσία!

-

Με πολλαπλές εκδορές και μώλωπες νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 50χρονος ύστερα από επίθεση που δέχτηκε τα ξημερώματα.

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι γύρω στις δύο και είκοσι τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο σε εστιατόριο στη Λευκωσία.

Ο παραπονούμενος ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν σε πάρκο κοντά στη λεωφόρο Στασίνου στη Λευκωσία, τον πλησίασαν τέσσερα πρόσωπα και του ζήτησαν τα λεφτά του. Αυτός αρνήθηκε αλλά, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, ένας εκ των τεσσάρων ανέσυρε σουγιά, αλλά κλειστό προς το μέρος του.

Ο 50χρονος ανέφερε στην Αστυνομία ότι άρχισε να καλεί σε βοήθεια οπότε οι δράστες τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον κλωτσούν σε διάφορα μέρη του σώματός του. Τελικά τους έδωσε το χρηματικό ποσό των €35 που είχε στην τσέπη του και οι δράστες εγκατέλειψαν τη σκηνή.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλές εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Διαβάστε Επίσης