Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΣτην Αστυνομία οδηγήθηκαν 11 πρόσωπα σε σχέση με υπόθεση παράνομου ιπποδρομιακού στοιχήματος

Στην Αστυνομία οδηγήθηκαν 11 πρόσωπα σε σχέση με υπόθεση παράνομου ιπποδρομιακού στοιχήματος

-

15 Σεπτέμβριος 2016

Στην Αστυνομία οδηγήθηκαν 11 πρόσωπα σε σχέση με υπόθεση παράνομου ιπποδρομιακού στοιχήματος, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Μιλώντας σε σημερινή διάσκεψη Τύπου, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι έγινε μια συντονισμένη επιχείρηση από πλευράς του Ουλαμού Προλήψεως εγκλημάτων της αστυνομικής διεύθυνσης Λευκωσίας σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες του Αρχηγείου Αστυνομίας όπου εντοπίστηκε σε συγκεκριμένο χώρο σε χωριό της Λευκωσίας τηλεφωνικό κέντρο αποδοχής παράνομων ιπποδρομιακών στοιχημάτων.

Ανέφερε ότι στο υποστατικό βρίσκονταν 11 πρόσωπα τα οποία φαίνεται πως επιδίδονταν σε παράνομο ιπποδρομιακό στοίχημα και σημείωσε ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση υπήρξε παρακολούθηση προηγουμένως.

Από τον χώρο έχουν παραληφθεί ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, 26 κινητά τηλέφωνα, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής με ενσωματωμένη οθόνη και χειρόγραφες σημειώσεις, τα οποία εξετάζονται, πρόσθεσε.

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι “με βάση το τι έχει εντοπιστεί θα εξεταστεί κατά πόσον υπάρχει οποιαδήποτε σύνδεση αυτής της υπόθεσης με οποιεσδήποτε άλλες υποθέσεις πάντα στο πλαίσιο πάταξης των παράνομων στοιχημάτων”.

Διαβάστε Επίσης