Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΣύλληψη 29χρονου στην Πάφο για παράνομη κατοχή και χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου και...

Σύλληψη 29χρονου στην Πάφο για παράνομη κατοχή και χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου και επίθεση

-

: Πέμπτη, 18 Αύγουστος 2016

Στην σύλληψη 29χρονου προχώρησε η Αστυνομία για παράνομη κατοχή και χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου, επίθεση εναντίον αστυνομικού και αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη.

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, ανέκοψαν για έλεγχο χθες βράδυ στην Πάφο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος από την Πάφο.

Κατά την ανακοπή του οχήματος, ο 29χρονος προσπάθησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να κινηθεί με πισινή ταχύτητα και να κτυπήσει σε υπηρεσιακό όχημα, ενώ ακολούθως κινήθηκε με μπροστινή ταχύτητα όπου και παρέσυρε μέλος της ΥΚΑΝ.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ κατάφεραν και ακινητοποίησαν το όχημα και συνέλαβαν τον 29χρονο για αυτόφωρο αδίκημα. Σε σωματική έρευνα που του έγινε διαπιστώθηκε, ότι απέκρυπτε ποσότητα κάνναβης στο στόμα του, ενώ σε κάποια στιγμή κτύπησε μέλος της ΥΚΑΝ και προσπάθησε να διαφύγει χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Ανακρινόμενος γραπτώς ο 29χρονος, φέρεται να ανέφερε, ότι είχε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης, βάρους μισού περίπου γραμμαρίων, την οποία και κατάποσε.

Δύο μέλη της Αστυνομίας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Διαβάστε Επίσης