Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΓιατί ο Νίκος Ιωάννου καταγγέλλει τερατουργήματα σε βάρος του ΑΚΕΛ – Θέτει...

Γιατί ο Νίκος Ιωάννου καταγγέλλει τερατουργήματα σε βάρος του ΑΚΕΛ – Θέτει θέμα για τους ανακριτές με αφορμή το Διάταγμα για τον Βενιζέλο Ζανέττου

-

Δημιουργήθηκε : Σάββατο, 16 Απρίλιος 2016

Θέμα για τους ανακριτές της υπόθεσης ΧΥΤΑ Πάφου – ΧΥΤΥ Κόσιης και αυτούς που τους καθοδηγούν εγείρει το μέλος της Κ.Γ. του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Νίκος Ιωάννου μετά την έκδοση διατάγματος εναντίον του Βενιζέλου Ζανέττου.

Αναφέρει σχετικά σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebookο Νίκος Ιωάννου:

«Με βάση δημοσιεύματα που διαρρέουν από την κατάθεση Λώλου, ο Βενιζέλος συνελήφθηκε επειδή πήρε εισφορά 25.000 ευρώ από τον Λώλο. Αν αυτά είναι τα πραγματικά γεγονότα τότε υπάρχει σοβαρό ζήτημα για τις ανακριτικές αρχές και αυτούς που τους καθοδηγούν.

Αυτή η κακή πρακτική του παρελθόντος της ανεξέλεγκτης χρηματοδότησης έχει εγκαταλειφθεί από το ΑΚΕΛ από την μέρα ψήφισης της νέας νομοθεσίας για την χρηματοδότηση των κομμάτων το Δεκεμβρη του 2012. Το ΑΚΕΛ είναι συνεπές στη υποχρέωση του αυτή από το 2013 όπως η νομοθεσία ορίζει και δίνει στο Έφορο κομμάτων αλλά και στη δημοσιότητα τις οικονομικές του καταστάσεις.

Καταλήγοντας ο Νίκος Ιωάννου δίνει την ακόλουθη εξήγηση για τη συγκεκριμένη ενέργεια:

«Είναι προφανές ότι τους έχει ενοχλήσει η μεγάλη άνοδος που παρουσιάζει το ΑΚΕΛ το τελευταίο χρονικό διάστημα και επιχειρούν να ανακόψουν αυτή τη δυναμική με τερατουργήματα , ανασκαλίζοντας το παρελθόν . Την ιστορία και την 90 χρόνη προσφορά του ΑΚΕΛ δεν μπορούν να την αγγίξουν».

Διαβάστε Επίσης