Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕνώπιον Δικαστηρίου 5 άτομα ως ύποπτοι για κατάχρηση 11 χιλιάδων ευρώ από...

Ενώπιον Δικαστηρίου 5 άτομα ως ύποπτοι για κατάχρηση 11 χιλιάδων ευρώ από ξενοδοχείο στην ελεύθερη Αμμόχωστο

-

Δημιουργήθηκε : Τετάρτη, 20 Ιανουάριος 2016

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους, αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα τέσσερις Ελληνοκύπριοι και ένας αλλοδαπός μόνιμος κάτοικος Κύπρου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής από υπάλληλο, πλαστογραφίας και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε χθες στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από Διευθύνοντα Σύμβουλο εταιρείας, η οποία διαχειρίζεται ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα, ότι από την 1/4/2014 μέχρι τις 30/10/2015, οι υπάλληλοι του χώρου υποδοχής του ξενοδοχείου καταχράζονταν χρήματα από τις πωλήσεις καρτών WiFi και από τις εισπράξεις που αφορούσαν τα latecheckout.

Σύμφωνα με την καταγγελία το συνολικό ποσό που καταχράστηκαν τα πέντε άτομα ανέρχεται στις 11 χιλιάδες ευρώ.

Δυνάμει δικαστικού εντάλματος συνελήφθηκαν χθες πέντε άτομα, τρεις γυναίκες ηλικίας 33, 36 και 38 χρονών, ένας άνδρας 39 χρόνων και ένας αλλοδαπός μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ηλικίας 33 χρόνων. Οι πέντε συλληφθέντες κατάγονται από Κοινότητες της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου.Οι συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Διαβάστε Επίσης