Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Πατέρας σκότωσε με κυνηγετικό τον 19χρονος γιο του, για μια...

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Πατέρας σκότωσε με κυνηγετικό τον 19χρονος γιο του, για μια ασήμαντη αφορμή!

-

: Τετάρτη, 14 Οκτώβριος 2015

Μια οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει το παγκύπριο! Για μια ασήμαντη αφορμή φαίνεται να διαπράχθηκε το φονικό στο χωριό Παραμύθα της Επαρχίας Λεμεσού, με θύμα 19χρονο εθνοφρουρό και φερόμενο ως θύτη τον 67χρονο πατέρα του.


Σύμφωνα με πληροφορίες, του φονικού προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δυο, όταν ο πατέρας αρνήθηκε να δανείσει το όχημα του στον 19χρονο, που βρισκόταν με υπηρεσιακή άδεια από τη μονάδα του.

«Είμαστε μπροστά σε μια οικογενειακή τραγωδία», ανέφερε σε δηλώσεις στη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο δράστης μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αφοπλίστηκε και στη συνέχεια να κτυπήθηκε από το μεγαλύτερο γιο του, ηλικίας 21 ετών, όταν αυτός άκουσε τους δυο πυροβολισμούς και έσπευσε να δει τι συνέβη.

«Ο δράστης βρέθηκε στη σκηνή, είναι τραυματίας, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού», είπε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ, προσθέτοντας ότι στη σκηνή εντοπίστηκε και το κυνηγετικό όπλο με το οποίο διαπράχθηκε το έγκλημα.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Διαβάστε Επίσης