Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΚτυπούσε το σκυλί πάνω σε κοντέϊνερ στη Λαϊκή Αγορά του «ΟΧΙ»! -...

Κτυπούσε το σκυλί πάνω σε κοντέϊνερ στη Λαϊκή Αγορά του «ΟΧΙ»! – Συνελήφθη για κακοποίηση ζώου, μετά από καταγγελία γυναίκας

-

Δημιουργήθηκε : Παρασκευή, 07 Αύγουστος 2015

Συνελήφθη 24χρονος, που με βάση καταγγελία γυναίκας, φέρεται να κακοποίησε σκύλο στο χώρο της λαϊκής αγοράς το “ΟΧΙ” στη Λευκωσία.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, την 1η Ιουλίου καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από γυναίκα που βρισκόταν στη λαϊκή αγορά του “ΟΧΙ” στη Λευκωσία, ότι είδε άνδρα να κρατά ένα σκύλο και να τον κτυπά με δύναμη πάνω σε ένα μεταλλικό κοντέινερ, στο χώρο στάθμευσης του Δήμου Λευκωσίας, όπου πραγματοποιείται η λαϊκή αγορά.

Πρόσθεσε ότι μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο χώρο χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν το άτομο στο οποίο αναφερόταν η καταγγελία, αφού είχε φύγει από τη σκηνή.

Είπε ότι από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 24χρονο, ο οποίος κλήθηκε επανειλημμένα στην Αστυνομία. Ανέφερε πως ο 24χρονος δεν μετέβη στην Αστυνομία και αναζητήθηκε χωρίς να εντοπιστεί, κατόπιν τούτων εξεδόθη σε βάρος του ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη χθες Πέμπτη και τέθηκε υπό κράτηση.

Καταλήγοντας είπε ότι ο 24χρονος ανακρινόμενος αρνήθηκε την όποια ανάμειξη στην υπόθεση.

Διαβάστε Επίσης