Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΑστυνομικοί μπήκαν στη μέση καυγά και είσπραξαν τα γρονθοκοπήματα!

Αστυνομικοί μπήκαν στη μέση καυγά και είσπραξαν τα γρονθοκοπήματα!

-

Υπόθεση συμπλοκής σε υποστατικό στην επαρχία Λάρνακας, πρόκλησης ανησυχίας, επίθεσης εναντίον αστυνομικού και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι γύρω στις 2.20 τα ξημερώματα σήμερα, δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι υπήρχε οχληρία σε υποστατικό στην επαρχία Λάρνακας.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν τον 34χρονο υπεύθυνο του υποστατικού από τον οποίο ζήτησαν να κλείσει το υποστατικό, καθώς και τέσσερις θαμώνες, στους οποίους έγιναν σχετικές παρατηρήσεις.

Κατά την αποχώρηση των αστυνομικών από τη σκηνή, 42χρονος τους εξέφρασε κάποια παράπονα ως προς τη λειτουργία του εν λόγω υποστατικού, ενώ εκείνη τη στιγμή έφθασε και ο ιδιοκτήτης του υποστατικού, ο οποίος επιτέθηκε εναντίον του 42χρονου.

Οι αστυνομικοί, στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν τη συμπλοκή, δέχθηκαν χτυπήματα από τους εμπλεκόμενους. Στη συνέχεια, τα μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστησαν εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

Διαβάστε Επίσης