Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΔεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη τα αίτια θανάτου 36χρονου από το Φρέναρος

Δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη τα αίτια θανάτου 36χρονου από το Φρέναρος

-

08 Ιούνιος 2015

Μετά τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις θα διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του 36χρονου από το Φρέναρος, ο οποίος έχασε το Σάββατο το βράδυ τη ζωή του, όταν έπεσε και κτύπησε το αριστερό του μάτι στον πάγκο της κουζίνας του σπιτιού του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 36χρονου έγινε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.

Σύμφωνα με την κυρία Αντωνίου έχουν ληφθεί δείγματα από το νεκρό για τη διενέργεια περαιτέρω επιστημονικών εξετάσεις. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 36χρονου θα διαπιστωθούν μετά τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο γύρω στις 21.15το βράδυ ο 36χρονος εντοπίστηκε από τους οικείους του αναίσθητος στο σπίτι του στο Φρέναρος και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι. Εκεί οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Η σορός του 36χρονου επιθεωρήθηκε από αστυνομικό, ο οποίος διαπίστωσε πως έφερε μώλωπες στο αριστερό ζυγωματικό και μικρό τραύμα στο αριστερό βλέφαρο.

Διαβάστε Επίσης