Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΈφυγε από τη ζωή ύστερα από σοβαρό εγκεφαλικό, ο τέως Υπουργός Ανδρέας...

Έφυγε από τη ζωή ύστερα από σοβαρό εγκεφαλικό, ο τέως Υπουργός Ανδρέας Γαβριηλίδης – Το ΑΚΕΛ εκφράζει σεβασμό και εκτίμηση στο έργο του εκλιπόντος

-

Δημιουργήθηκε : Δευτέρα, 25 Μάιος 2015

Απεβίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν, ύστερα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, ο πρώην υπουργός Ανδρέας Γαβριηλίδης.

Ο Ανδρέας Γαβριηλίδης ήταν 75 ετών και νοσηλευόταν από την Παρασκευή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Διετέλεσε υπουργός Υγείας επί προεδρίας Τάσσου Παπαδόπουλου και Υπουργός Γεωργίας και Περιβάλλοντος επί Προεδρίας Γιώργου Βασιλείου.

ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Το ΑΚΕΛ, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κόμματος, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Ανδρέα Γαβριηλίδη.

Ο Ανδρέας Γαβριηλίδης, προστίθεται, ήταν άνθρωπος με κοινωνικές ανησυχίες και έντονη δραστηριότητα στα κοινά. Υπηρέτησε την Κυπριακή Δημοκρατία από διάφορα δημόσια αξιώματα με ήθος και εντιμότητα, με αποκορύφωμα τις θητείες του ως Υπουργός Γεωργίας επί προεδρίας Γιώργου Βασιλείου και Υπουργός Υγείας επί προεδρίας Τάσσου Παπαδόπουλου. Ο Ανδρέας Γαβριηλίδης υπήρξε για μεγάλο μέρος της ζωής του μέλος του ΑΚΕΛ και είχε πολυδιάστατη συμμετοχή στην ζωή του κόμματος.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Το ΑΚΕΛ ως ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στο έργο του εκλιπόντος, αποφάσισε να αναλάβει τα έξοδα της κηδείας του.

Διαβάστε Επίσης