Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΦυτά κάνναβης καλλιεργούσαν δύο άτομα στο Αυγόρου

Φυτά κάνναβης καλλιεργούσαν δύο άτομα στο Αυγόρου

-

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα δύο άτομα ηλικίας 30 και 35 χρόνων από το Αυγόρου, τα οποία συνελήφθησαν να περιποιούνται φυτά κάνναβης ο αριθμός των οποίων ξεπερνά τα 1600.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 6.30 χθες το απόγευμα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν σε χωράφι στην περιοχή Αγιος Γεώργιος στο Αυγόρου, δύο άτομα ηλικίας 30 και 35 χρόνων από το Αυγόρου να περιποιούνται φυτά κάνναβης.

Σε σωματική έρευνα που έγινε εντοπίστηκε σε τσαντάκι μέσης που κρατούσε ο 30χρονος, ένα νάιλον σακουλάκι που περιείχε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης βάρους 3μιση γραμμαρίων. Στο αυτοκίνητο του 35χρονου εντοπίστηκε νάιλον σακουλάκι το οποίο περιείχε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης και σπόροι φυτού κάνναβης, συνολικού βάρους 40 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 35χρονου όπου εντοπίστηκαν 60 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και σπόροι φυτού κάνναβης.

Τα φυτά εκριζώθηκαν και μετρήθηκαν και ο αριθμός τους είναι 1685, ύψους από 7 μέχρι 65 εκατοστά.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν, τέθηκαν υπό κράτηση και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Διαβάστε Επίσης