Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΛηστεία και άσεμνη επίθεση σε βάρος 46χρονης, σε αυτοκινητόδρομο διερευνά η Αστυνομία

Ληστεία και άσεμνη επίθεση σε βάρος 46χρονης, σε αυτοκινητόδρομο διερευνά η Αστυνομία

-

Τρίτη, 07 Απρίλιος 2015

Η Αστυνομία διερευνά ληστεία και άσεμνη επίθεση σε βάρος 46χρονης που φέρεται να συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας χθες βράδυ, συστήνοντας στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν βρίσκονται στους αυτοκινητόδρομους και διπλά προσεκτικοί όταν είναι μόνοι στο όχημα τους.

Αναφερόμενος στο συμβάν ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης είπε ότι η 46χρονη κατήγγειλε χθες στην Αστυνομία ότι ενώ οδηγούσε το όχημα της γύρω στις 8.30 το βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας παρά την έξοδο Λυμπιών, άγνωστος της έκανε νόημα να σταματήσει και όπως ανέφερε στη γραπτή της κατάθεση την απείλησε με αποτέλεσμα να της αποσπάσει το ποσό των 250 ευρώ.

Οπως είπε ο κ. Αγγελίδης σύμφωνα με την καταγγελία της 46χρονης, ο άγνωστος της επιτέθηκε άσεμνα και παραπονούμενη αφού κατάφερε να διαφύγει κατάγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία.

Η 46χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου εξετάσθηκε από γιατρό και ιατροδικαστή, συνέχισε αναφέροντας ότι στο πλαίσιο της διερεύνησης, το περιεχόμενο της κατάθεσης της 46χρονης εξετάζεται πολύ προσεκτικά.

Από την περιγραφή που έδωσε στην Αστυνομία για τον άγνωστο η 46χρονη, ο ύποπτος φέρεται ηλικίας 35 ετών.

Ερωτηθείς εάν ο ύποπτος έφερε μαχαίρι, ο κ. Αγγελίδης είπε πως σύμφωνα με την παραπονούμενη ο άγνωστος πριν όταν την απείλησε κρατούσε μαχαίρι.

Ο κ. Αγγελίδης συνέστησε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στους δρόμους, και ειδικότερα στους αυτοκινητόδρομους. Οταν είναι μόνοι τους στο όχημα, συστήνεται, να αποφεύγουν να σταματούν όταν αντιλαμβάνονται ότι κάτι ενδεχομένως να μην πηγαίνει καλά και να λαμβάνουν πρόσθετα μέτρα προστασίας.

Καταλήγοντας ο κ. Αγγελίδης σημείωσε ότι είναι υψίστης σημασίας η έγκαιρη ενημέρωση της Αστυνομίας για τα συμβάντα.

Διαβάστε Επίσης