Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΝεκρός από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, νέος στη Λεμεσό – Το πτώμα του...

Νεκρός από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, νέος στη Λεμεσό – Το πτώμα του εντοπίστηκε στην παραλία

-

Δημιουργήθηκε : Κυριακή, 05 Απρίλιος 2015

Σε υπερβολική χρήση ναρκωτικών φαίνεται να αποδίδεται εκ πρώτης όψεως ο θάνατος αγνώστων στοιχείων άνδρα, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε το πρωί στην παραλιακή περιοχή του ξενοδοχείου Le Meridien, στη Λεμεσό.


Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννη Σωτηριάδη, το πτώμα εντοπίστηκε δίπλα από αυτοκίνητο γύρω στις 7:00, από πολίτη που μετέβηκε στην περιοχή για ψάρεμα.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν εξετάσεις, ενώ αυτοψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, ο οποίος εκ πρώτης όψεως απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Στη σκηνή εντοπίστηκε σακουλάκι με σκόνη, που πιστεύεται ότι είναι κάποιου είδους ναρκωτικής ουσίας, ωστόσο αυτό θα διαφανεί από τις επιστημονικές εξετάσεις που θα ακολουθήσουν.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί τα στοιχεία του άνδρα, που εκτιμάται πως είναι αραβικής καταγωγής, 30 με 35 ετών, ενώ το αυτοκίνητο που εντοπίστηκε ήταν εγγεγραμμένο σε Κύπριο, που ωστόσο ανέφερε πως το είχε πωλήσει σε άλλο πρόσωπο.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να εξακριβωθούν αύριο κατά τη νενομισμένη νεκροτομή στο Νοσοκομείο Λεμεοσύ.

Διαβάστε Επίσης