Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠλήρη εμπιστοσύνη στο ήθος της Πρυτάνεως του ΤΕΠΑΚ εκφράζουν ακαδημαϊκοί του ΠΚ

Πλήρη εμπιστοσύνη στο ήθος της Πρυτάνεως του ΤΕΠΑΚ εκφράζουν ακαδημαϊκοί του ΠΚ

-

Πέμπτη, 02 Απρίλιος 2015

Την “πλήρη εμπιστοσύνη του στο ήθος, την ανιδιοτέλεια, την αμεροληψία, το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την προσήλωση στους θεσμούς και στο καθήκον της καθηγήτριας Κεραυνού-Παπαηλιού” εκφράζει σε ανακοίνωσή του το Ακαδημαϊκό Προσωπικό του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου σχετικά με την υπόθεση της Πρυτάνεως του ΤΕΠΑΚ.

“Η προσφορά της κ. Κεραυνού-Παπαηλιού στη θεμελίωση ενός σύγχρονου χώρου ανώτατης εκπαίδευσης διεθνών προδιαγραφών στην Κύπρο υπήρξε και συνεχίζει να είναι καθοριστική, ενώ η διεθνής αναγνώριση των ικανοτήτων, του ήθους και της προσφοράς της είναι δεδομένη και τεκμηριώνεται και από τη συμμετοχή της στην τριμελή εκτελεστική επιτροπή του Συμβουλίου Διοίκησης του κορυφαίου ερευνητικού οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, European Institute of Innovation and Technology”, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Το Ακαδημαϊκό Προσωπικό του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου αναφέρει ότι “έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό και ανησυχία η είδηση για προσωποκράτηση

της Πρυτάνεως του ΤΕΠΑΚ με αφορμή τη διερεύνηση υπόθεσης ενδεχόμενων διαδικαστικών παρατυπιών κατά τη διενέργεια των καθηκόντων της στο ΤΕΠΑΚ”.

“Γνωρίζουμε το έργο και την προσωπικότητα της καθηγήτριας Κεραυνού-Παπαηλιού, καθώς είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί της την τελευταία εικοσαετία, στο πλαίσιο των ποικίλων διδακτικών, ερευνητικών και διοικητικών καθηκόντων και δραστηριοτήτων της στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, όπου υπηρέτησε επί σειρά ετών ως καθηγήτρια, Πρόεδρος του Τμήματος Πληροφορικής, Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, αλλά και σε άλλους οργανισμούς της Κύπρου και του εξωτερικού, όπως το ΤΕΠΑΚ, το ΚΥΣΑΤΣ, το ΣΕΚΑΠ, το ΙΚΥΚ και το European Institute of Innovation and Technology (ΕΙΤ)”, προσθέτει το Ακαδημαϊκό Προσωπικό του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Καταλήγοντας, εκφράζει “πλήρη εμπιστοσύνη στην κυπριακή δικαιοσύνη”. Την ανακοίνωση υπογράφουν τα μέλοι του Ακαδημαϊκού Προσωπικού του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Διαβάστε Επίσης