Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΑπόπειρα φόνου 38χρονου στην Πάφο με την Αστυνομία να επικεντρώνεται για τα...

Απόπειρα φόνου 38χρονου στην Πάφο με την Αστυνομία να επικεντρώνεται για τα κίνητρα σε διαφορές για ναρκωτικά

-

Δημιουργήθηκε : Σάββατο, 21 Μάρτιος 2015

Ελλαδίτης, ηλικίας 38 χρόνων, φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε σοβαρά τον 35χρονο Ηλία Μούζο, από τη Λεμεσό.Η Αστυνομία έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον του 38χρονου Ελλαδίτη, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 20:00.

Το επεισόδιο σημειώθηκε αργά το απόγευμα, σε εγκαταλελειμμένη κατοικία, στην κοινότητα Μέσα Χωριό και η Αστυνομία, με βάση τις πληροφορίες που συνέλεξε, επικεντρώνει την προσοχή της στα κίνητρα της απόπειρας, που εικάζεται ότι είναι διαφορές για θέματα ναρκωτικών.

Το θύμα της απόπειρας, φέροντας τραύματα από πυροβόλο όπλο στην ωμοπλάτη και στα χέρια, μεταφέρθηκε από άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.

Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται από τους θεράποντες ιατρούς σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου και υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Νίκος Τσαπής, δήλωσε ότι οι εξετάσεις της Αστυνομίας επικεντρώνονται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση και βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Σήμερα το απόγευμα, είπε ο κ. Τσαπής “35χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Το θύμα φέρει τραύματα στην ωμοπλάτη και στο χέρι και πιθανότατα να προκλήθηκαν μετά από πυροβολισμό”.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν από την πρώτη στιγμή στην σκηνή και αμέσως άρχισαν εξετάσεις ενώ περισυνέλεξαν διάφορα τεκμήρια.

Διαβάστε Επίσης