Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΟκταήμερη κράτηση σε 49χρονο καθηγητή για υπόθεση παρενόχλησης 13χρονης στην επαρχία Λάρνακας

Οκταήμερη κράτηση σε 49χρονο καθηγητή για υπόθεση παρενόχλησης 13χρονης στην επαρχία Λάρνακας

-

Τετάρτη, 11 Μάρτιος 2015

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον άνδρα 49 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου, δηλαδή 13χρονης και άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας.

Η διαδικασία στο Δικαστήριο διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για προστασία της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ ο 49χρονος καθηγητής που διδάσκει σε Γυμνάσιο γειτονικού με τη Λάρνακα Δήμου, συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης όταν η 13χρονη μαθήτρια κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο άνδρας την παρενοχλούσε σε διάφορα μέρη του σώματος της.

Η παρενόχληση του καθηγητή ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και διήρκησε μέχρι χθες όταν αφού η μαθήτρια ενημέρωσε τους γονείς της, μετέβησαν στην Αστυνομία και η ίδια κατήγγειλε την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 49χρονος καθηγητής είχε καταγγελθεί στο παρελθόν για παρόμοιες ενέργειες όταν δίδασκε σε σχολείο της Λευκωσίας.

Σήμερα ο καθηγητής οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο και εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης του.

Διαβάστε Επίσης