Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΗ ΠΣΕΜ καλεί τους μαθητές να δώσουν δυναμικά το παρών τους στην...

Η ΠΣΕΜ καλεί τους μαθητές να δώσουν δυναμικά το παρών τους στην κινητοποίηση ενάντια στη λιτότητα

-

Δημιουργήθηκε : Τρίτη, 24 Φεβρουάριος 2015

Η ΠΣΕΜ καλεί τους μαθητές να συμμετάσχουν στη μεγάλη κινητοποίηση ενάντια στη λιτότητα και την Τρόικα που διοργανώνει στις 4 Μαρτίου η πλατφόρμα «Η κοινωνία αντιδρά και διεκδικεί», με αφορμή τη συνεδρία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην Κύπρο.

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΣΕΜ αναφέρει ότι “στις 4 του Μάρτη θα έχει συνεδρία στην Κύπρο το ΔΣ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, δηλαδή αυτοί που μαζί με την κυβέρνηση αποφασίζουν τις πολιτικές αυτές, που μας εξαθλιώνουν και καταστρέφουν την Παιδεία”.

“Μαζί αποφάσισαν για τα κόμιστρα στα λεωφορεία, μαζί για το κλείσιμο σχολείων, μαζί παίρνουν μέτρα που αυξάνουν τους άπορους μαθητές, μαζί μειώνουν το εισόδημα της οικογένειας μας”, προσθέτει.

Η ΠΣΕΜ καλεί όλους τους μαθητές να δώσουμε δυναμικά το παρών τους στη νέα κινητοποίηση, για να φωνάξουν ενάντια στο μνημόνιο και τα προβλήματα που τους δημιουργεί.

Η μεγάλη κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στις 17:00, στο Συνεδριακό κέντρο στη Λευκωσία, ενώ θα προηγηθεί συγκέντρωση και πορεία στις 16:00 από τη Δημοσιογραφική Εστία.

Διαβάστε Επίσης