Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΝέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στο μικροσκόπιο των ανακριτικών αρχών

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στο μικροσκόπιο των ανακριτικών αρχών

-

2015

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 23χρονος από τη Λάρνακα και εναντίον του εξετάζονται κατηγορίες πρόσκλησης παιδιού σε παιδική πορνογραφία , απόκτησης ή κατοχής παιδικής πορνογραφίας και εξασφάλισης παιδικής πορνογραφίας.


`Οπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, η σύλληψη του 23χρονου διενεργήθηκε μετά από καταγγελία ανήλικης, στην Αστυνομία. Σύμφωνα με την παραπονούμενη, πρόσωπο με το οποίο συνομιλούσε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και το οποίο της παρουσιάστηκε ως 17χρονος, της ζήτησε να του αποστείλει γυμνές της φωτογραφίες και βίντεο, κάτι το οποίο έπραξε.

Μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 23χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση.

Της σύλληψής του ακολούθησε έρευνα στην οικία του όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Σήμερα, ο 23χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τετραήμερης κράτησης.

Διαβάστε Επίσης