Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΑσύλληπτοι παραμένουν οι δράστες της επίθεσης με αντιαρματικό στο Στρόβολο

Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες της επίθεσης με αντιαρματικό στο Στρόβολο

-

Φεβρουάριος 2015

Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες της επίθεσης με αντιαρματικό οπλισμό που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε οικία στο Στρόβολο, στο συνοικισμό Άσπρες, με αποτέλεσμα έναν νεκρό.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, ενώ αξιολογούνται πληροφορίες και δεδομένα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά την επίθεση έχασε τη ζωή του ο 28χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος, από τη Λευκωσία, ο οποίος εκτελούσε χρέη φρουρού στην οικία.

Με βάση τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 7.45 το βράδυ της Τρίτης, άγνωστα πρόσωπα πυροβόλησαν εναντίον της οικίας 37χρονου στη Λευκωσία, καθώς επίσης και εναντίον αυτοκινήτου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του.

Σε κάποια στιγμή ακολούθησε ρίψη αντιαρματικού βλήματος, εναντίον του οχήματος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 28χρονος, ο οποίος τη στιγμή εκείνη βρισκόταν εντός του οχήματος.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατό του.

Κατά την ώρα της επίθεσης εντός της οικίας βρίσκονταν τέσσερα πρόσωπα.

Αρχικά, υπήρχε η πληροφορία ότι αυτοκίνητο είχε διαφύγει από την περιοχή αμέσως μετά το συμβάν. Η Αστυνομία προέβη σε εκτεταμένες έρευνες, χωρίς όμως να έχει εντοπιστεί κάτι μέχρι αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε Επίσης