Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΦυλάκιση 15 χρόνων σε 53χρονο για το βιασμό της κόρης του

Φυλάκιση 15 χρόνων σε 53χρονο για το βιασμό της κόρης του

-

Μάιος 2014

Φυλάκιση 15 χρόνων σε 53χρονο για το βιασμό της κόρης του.

Ποινή φυλάκισης 15 ετών επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λεμεσού σε 53χρονο, ο οποίος είχε κριθεί ένοχος για το βιασμό της θυγατέρας του, που σημειώθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2014 στη Λεμεσό.

Το Κακουργιοδικείο έκανε αναφορά στην έξαρση που παρουσιάζουν τα σεξουαλικά αδικήματα στην Κύπρο, σημειώνοντας πως η συμπεριφορά του κατηγορούμενου απέναντι στην έγκυο θυγατέρα του, κάθε άλλο παρά σε άνθρωπο πατέρα παραπέμπει.

Στο δικαστήριο αναφέρθηκε επίσης ότι ο 53χρονος, αφού ικανοποίησε τις σεξουαλικές του ορέξεις εις βάρος της ίδιας του της θυγατέρας, προσπάθησε να αποτρέψει την καταγγελία στην αστυνομία, επικαλούμενος τη βιολογική τους σχέση και αναφέροντας στη 18χρονη πως “είναι κρίμα να μπει ο παπάς σου φυλακή”.

Ο 53χρονος, που είναι χωρισμένος με την μητέρα της 18χρονης και δεν είχε οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί τους, δέχθηκε να συναντηθεί μαζί τη θυγατέρα του όταν αυτή ζήτησε τη βοήθεια του, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη μητέρα της. Μετά τη συνάντηση τους στην παρουσία και της συμβίας του, ο πατέρας προθυμοποιήθηκε να μεταφέρει τη θυγατέρα του στην οικία της γιαγιάς της. Αντί αυτού, τη μετέφερε με το αυτοκίνητο του σε απόμερη περιοχή, όπου προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη του.

Η αστυνομία είχε εξαπολύσει τότε ανθρωποκυνηγητό για σύλληψη του 53χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε να κρύβεται σε εγκαταλειμμένη οικία στην περιοχή Άλασσας.

Διαβάστε Επίσης