Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΟΣΜΟΣΑντσελότι: «Μπορούμε και χωρίς τον Ρονάλντο»

Αντσελότι: «Μπορούμε και χωρίς τον Ρονάλντο»

-

width=”500″/>

Οριστικά απών από τον σημερινό τελικό Κυπέλλου απέναντι στην Μπαρτσελόνα θα είναι για τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Κάρλο Αντσελότι επιβεβαίωσε πως ο Πορτογάλος σταρ δεν προλαβαίνει να αποθεραπευτεί, αλλά δήλωσε βέβαιος πως οι υπόλοιποι παίκτες του θα σταθούν στο ύψος τους για να φέρουν στη «βασίλισσα» τον τίτλο.

«Ο Κριστιάνο δεν μπορεί να αγωνιστεί, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Έχει αποδείξει πως μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε απουσία, όσο σημαντική κι αν είναι αυτή. Σίγουρα χάνουμε έναν παίκτη με τεράστια ποιότητα, αλλά η απουσία του μας έχει δώσει μεγαλύτερο κίνητρο, καθώς τρέχουμε περισσότερο και παίζουμε πιο πολύ σαν ομάδα», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Όσο για το αγωνιστικό του πλάνο, είπε: «Δεν έχουμε σκοπό να μπλοκάρουμε το παιχνίδι του αντιπάλου, αλλά να επιβάλουμε το δικό μας. Παίζουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο όλο το χρόνο και θα συνεχίσουμε έτσι. Το κίνητρο είναι μεγάλο, έστω κι αν διεκδικούμε άλλους δύο μεγαλύτερους τίτλους. Το Κύπελλο είναι σημαντικό για μας, καθώς είναι το πρώτο τρόπαιο που μπορούμε να πάρουμε φέτος και αντιμετωπίζουμε τον μεγάλο μας αντίπαλο».

Διαβάστε Επίσης