Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΟΣΜΟΣΑποτελέσματα και αγώνες 6ης αγωνιστικής Top16 Ευρωλίγκας

Αποτελέσματα και αγώνες 6ης αγωνιστικής Top16 Ευρωλίγκας

-

alt=”basket evroligka” src=”/images/athlitika/1ATHLITIKA_KOSMOS/basket_evroligka.jpg” height=”226″ width=”340″/>Νέα ήττα υπέστη ο Παναθηναϊκός, ενώ μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ολυμπαικός επί της Αναντολού Εφές, στο πλαίσιο του Top16 της Ευρωλίγκας.

Σε αγώνα για την 6η αγωνιστική του Top16 της Ευρωλίγκας, η Ουνικάχα Μάλαγα νίκησε στο “Μαρτίν Καρπένα” με 87 – 71 τον Παναθηναϊκό.

Δεκάλεπτα: 20-23, 44-42, 61-57, 87-71

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, είπε ότι παρουσιάστηκαν με πολλά προβλήματα σε αυτό το παιχνίδι.

«Ειδικά στο αμυντικό κομμάτι δεν είχαμε τη σταθερότητα που μας χαρακτηρίζει. Παράλληλα, αντιμετωπίσαμε προβλήματα και στο κομμάτι του αμυντικού ριμπάουντ. Η Ουνικάχα Μάλαγα είχε 14 επιθετικά ριμπάουντ και εμείς 3. Το γεγονός αυτό της έδωσε τη δυνατότητα να εκδηλώσει περισσότερες επιθέσεις. Σε πολλές εξ’ αυτών έβαλε δύσκολα σουτ τα οποία της έδωσαν ψυχολογία. Επίσης, στο δεύτερο μέρος αρχίσαμε να μένουμε και από δυνάμεις. Από την άλλη, η Ουνικάχα Μάλαγα, είχε ενέργεια, πήρε το μομέντουμ του αγώνα και μαζί τη νίκη», πρόσθεσε.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός απέναντι στην Αναντολού Εφές της οποίας επικράτησε με 78-60 σε αγώνα για την 6η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Δεκάλεπτα: 24-12, 36-29, 62-43,

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, είπε ότι «κάναμε μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς, ανεβάσαμε το ρεκόρ μας και με αυτές τις τρεις συνεχόμενες νίκες και παρά τη διαφορά την θεωρούμε πολύ σημαντική».

«Κάναμε το παιχνίδι που μας βόλευε, είχαμε την υπεροπλία στα ριμπάουντ και νομίζω νικήσαμε σχετικά εύκολα και χωρίς να καταπονήσουμε αρκετά τους παίκτες μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και να πω για ακόμη μία φορά μπράβο στον κόσμο μας γιατί συνεχόμενα ενθαρρύνει την ομάδα και βοηθάει τα παιδιά και δείχνει την υποστήριξη στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί με τον κόσμο της η ομάδα έχει συνεχή ενότητα. Θα δούμε τώρα το ματς με τον ΠΑΟΚ και μετά θα ασχοληθούμε με τον Παναθηναϊκό με το οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκας», συμπλήρωσε.

Στους άλλους χθεσινούς αγώνες σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Ε’ όμιλος: Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ – Λαμποράλ Κούτσα 98-64, Στ’ όμιλος: Μακάμπι Τελ Αβίβ -Μπάγερν Μονάχου 66-64, Λοκομοτίβ Κουμπάν – Ρεάλ Μαδρίτης 74-78, Ζαλγκίρις Κάουνας – Παρτιζάν Βελιγραδίου 89-77.

Η έκτη αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με τους αγώνες : Μπαρτσελόνα – ΕΑ7 Μιλάνο (21:45 – Ε’ όμιλος) και Γαλατασαράι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20:30 – Στ’ όμιλος).

Διαβάστε Επίσης