Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΕιρηνική εκδήλωση έξω από τη Βουλή του Συνδέσμου Κατόχων Αξιογράφων

Ειρηνική εκδήλωση έξω από τη Βουλή του Συνδέσμου Κατόχων Αξιογράφων

-

2014

Η αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που εξετάζει το ρόλο και τις δραστηριότητες  της Τρόικας στις χώρες με τις οποίες συνομολογήθηκαν μνημόνια, θα έχει την Παρασκευή συνάντηση με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων, το οποίο καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν νωρίτερα σε ειρηνική εκδήλωση έξω από τη Βουλή.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ύστερα από προσπάθειες του Συνδέσμου, η αντιπροσωπεία του Ευρωκοινοβουλίου θα έχει συνάντηση με μικρό αριθμό μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, το απόγευμα της Παρασκευής.

Το πρωί της Παρασκευής, η αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί τη Βουλή και θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Βουλής και τους Προέδρους και Αντιπροέδρους των Επιτροπών Οικονομικών και Εξωτερικών της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Ο Σύνδεσμος καλεί τα μέλη του σε ειρηνική εκδήλωση την Παρασκευή και ώρα 09:45 έξω από τη Βουλή “για να ζητήσουμε τη συμπαράσταση του Ευρωκοινοβουλίου για επίλυση του προβλήματος μας”.

“Η εκδήλωση θα είναι ειρηνική γιατί από τους Ευρωβουλευτές ζητούμε συμπαράσταση. Οι Ευρωβουλευτές θα έρθουν στην Κύπρο για να μελετήσουν το ρόλο της Τρόικας και θα ενημερώσουν το Ευρωκοινοβούλιο”, καταλήγει ο Σύνδεσμος. 

Διαβάστε Επίσης