Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑ"ΛΑΕ ΠΟΛΕΜΑ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ" - Μεγάλη κινητοποίηση έξω από την...

“ΛΑΕ ΠΟΛΕΜΑ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ” – Μεγάλη κινητοποίηση έξω από την Βουλή

-

Πέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2013

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε το απόγευμα έξω από την Βουλή των αντιπροσώπων διατρανώνοντας την αντίθεση του ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που φτωχοποιούν το λαό και τον οδηγούν στην εξαθλίωση.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος χιλιάδες συμπολίτες μας βροντοφωνάζοντας συνθήματα κατά των πολιτικών λιτότητας της Τρόικας οι οποίες στόχο έχουν την εξαθλίωση του λαού. Μεταξύ άλλων ακούστηκαν τα συνθήματα « ΛΑΕ ΠΟΛΕΜΑ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ», «Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΩΝ», «ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ».

DOULOI DEN THA GINOUME 4

Εν τω μεταξύ σε μια άλλη εξέλιξη στο εσωτερικό της Βουλής των αντιπροσώπων πραγματοποιείται μαραθώνια σύσκεψη αρχηγών και εκπροσώπων των κομμάτων με την Προεδρεύουσα της Βουλής Μαρία Κυριακού, ενώ παράλληλα συσκέπτονται και οι κοινοβουλευτικές ομάδες ενόψει της πρώτης τακτικής συνεδρίας της Ολομέλειας της Βουλής, που θα συζητήσει και θα ψηφίσει επί σειράς νομοθετημάτων τα οποία σχετίζονται με το μνημόνιο και των οποίων την ψήφιση θεωρεί επείγουσα η εκτελεστική εξουσία.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει δώδεκα συνολικά τροπολογίες από τα κόμματα ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΚΣ ΕΔΕΚ και το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, εκάστη των οποίων περιλαμβάνει επιμέρους εισηγήσεις για συγκεκριμένες αλλαγές σε άρθρα των νομοθετημάτων.

Διαβάστε Επίσης