Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΟκταήμερη κράτηση για τους τρεις συλληφθέντες στην υπόθεση τ/κ γης στη Δρομολαξιά

Οκταήμερη κράτηση για τους τρεις συλληφθέντες στην υπόθεση τ/κ γης στη Δρομολαξιά

-

27 Αύγουστος 2013

Οκταήμερη κράτηση διέταξε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εναντίον τριών συλληφθέντων στην υπόθεση αγοραπωλησίας τ/κ γης στην Δρομολαξιά.

Οι τρεις ύποπτοι, που συνελήφθηκαν χθες Δευτέρα, παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου στη Λάρνακα το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής τους. Πρόκειται για τον επιχειρηματία Νίκο Λίλλη και τους λοχίες της ΚΥΠ, Κώστα Μιαμηλιώτη και Λευτέρη Μούσκο, οι οποίοι ήδη τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Οπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, οι τρεις συνελήφθησαν για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία προς καταδολίευση, απάτη, δόλιες συναλλαγές σε ακίνητη περιουσία που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, απάτη κατά την πώληση ή υποθήκευση περιουσίας, δεκασμό και απόσπαση από δημόσιο λειτουργό, δωροληψία για επίδειξη ευνοιοκρατικής στάσης από δημόσιο λειτουργό, κατάχρηση εξουσίας, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες , αδικήματα διαφθοράς.

Τα αδικήματα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, διαπράχθηκαν μεταξύ του έτους 2007 έως και τις 18/07/2013, στις επαρχίες Λάρνακας, Αμμοχώστου και Λευκωσίας.

Διαβάστε Επίσης