Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕπίθεση Αστυνομίας κατά εκπαιδευτικού καταγγέλει η ΟΕΛΜΕΚ

Επίθεση Αστυνομίας κατά εκπαιδευτικού καταγγέλει η ΟΕΛΜΕΚ

-

alt=”ASTYNOMIA ARCHIGIIO” src=”/images/ASTYNOMIKA/ASTYNOMIA_ARCHIGIIO.jpg” height=”233″ width=”434″/>Επίθεση αστυνομικών κατά εκπαιδευτικού κατά τις πρόσφατες πυρκαγιές, καταγγέλλει η ΟΕΛΜΕΚ και καλεί τον Αρχηγό Αστυνομίας να δώσει οδηγίες για έρευνα.

Σε επιστολή στον κ. Παπαγεωργίου την οποία κοινοποίησε στα ΜΜΕ, η ΟΕΛΜΕΚ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της “για την απρεπή και απαράδεκτη συμπεριφορά αστυνομικών οργάνων εναντίον του εκπαιδευτικού Χρίστου Ονησιφόρου”.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, “σε κρίσιμες στιγμές, όταν η πυρκαγιά απειλούσε ζωές και περιουσίες, τα αστυνομικά όργανα αντί να βοηθήσουν το συνάδελφο εκπαιδευτικό, που έσπευσε να δει τι γίνεται με την περιουσία του, τον έβριζαν, τον κτυπούσαν και στο τέλος τον συνέλαβαν και του πέρασαν και χειροπέδες”.

“Θεωρούμε απαράδεκτες και πρωτοφανείς τέτοιου είδους συμπεριφορές και γι’ αυτό σας καλούμε πρώτο να διατάξετε τη διεξαγωγή έρευνας και την παραδειγματική τιμωρία όσων αστυνομικών προκύψει από αυτήν ότι ευθύνονται για το επεισόδιο και δεύτερο θεωρούμε επιβεβλημένο να υπάρξει από εσάς μια δημόσια απολογία εκ μέρους του Αστυνομικού Σώματος”, αναφέρεται στην επιστολή της ΟΕΛΜΕΚ προς τον Αρχηγό Αστυνομίας.

Διαβάστε Επίσης