Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΑπό φυσικά αίτια και όχι από λάκτισμα αλόγου ο θάνατος του 50χρονου

Από φυσικά αίτια και όχι από λάκτισμα αλόγου ο θάνατος του 50χρονου

-

14 Αύγουστος 2013

Σε φυσικά αίτια και όχι σε κλωτσιά αλόγου αποδίδεται ο θάνατος του 50χρονου Πολωνού, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή χθες στην περιοχή του Αγίου Νικολάου της επαρχίας Πάφου παρά την τοποθεσία γεφύρι Τζιελεπού, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, η οποία διενήργησε στις 8:30 το πρωί νενομισμένη νεκροψία επί της σορού του θανόντα.


Η κ. Αντωνίου απέκλεισε το ενδεχόμενο ο θάνατος του 50χρονου να προήλθε από κλωτσιά αλόγου, όπως ήταν η αρχική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο 50χρονος είχε μεταβεί μαζί με τη σύζυγο του και άλλο φιλικό τους ζευγάρι, στο Γεφύρι του Τζελεπού, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε αναίσθητος στο έδαφος.

Οι οικείοι του προσπάθησαν να τον συνεφέρουν χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Πάφου όπου νοσηλευτικοί λειτουργοί προσπάθησαν και αυτοί με την σειρά τους να τον συνεφέρουν και πάλι ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα.

Στην σκηνή που είχε αποκλειστεί μετέβη η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου γύρω στις 17:00 χθες το απόγευμα , η οποία διαπίστωσε το θάνατο του.

Διαβάστε Επίσης