Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΤο Γεν. Νοσοκομείο Πάφου να επισκέπτονται ασθενείς στο Πολέμι, λέει ο Διευθυντής

Το Γεν. Νοσοκομείο Πάφου να επισκέπτονται ασθενείς στο Πολέμι, λέει ο Διευθυντής

-

12 Αύγουστος 2013

Ο Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου Σπύρος Γεωργίου κάλεσε τους ασθενείς της κοινότητας Πολεμίου να μεταβαίνουν στο Νοσοκομείο Πάφου μέχρι την επιστροφή της ιατρού που τους επισκέπτεται εβδομαδιαίως από την άδειά της.

Συγκεκριμένα, κάτοικοι της κοινότητας Πολεμίου, ιδιαίτερα ηλικιωμένοι, εξέφρασαν παράπονα σε σχέση με την εξυπηρέτησή τους από το ιατρικό κέντρο Πολεμίου, μετά την άδεια που έχει λάβει η Γενική Ιατρός, που τους επισκέπτεται μία φορά εβδομαδιαίως.

Ερωτηθείς σχετικά από το ΚΥΠΕ, ο κ. Γεωργίου ανέφερε πως η ιατρός του Ιατρικού Κέντρου Φοίτης επισκέπτεται μια φορά την εβδομάδα το Ιατρικό υπόκεντρο Πολεμίου για εξέταση των ασθενών. Αυτή την στιγμή, είπε ο κ Γεωργίου, διανύει την άδεια της και θα επιστρέψει στα καθήκοντα της μετά τις 19 Αυγούστου.

Ο κ. Γεωργίου κάλεσε τους ασθενείς, σε περίπτωση ανάγκης, να εξυπηρετούνται από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μέχρι η Γενική Ιατρός να επιστρέψει στην εργασία της. Δυστυχώς, πρόσθεσε, δεν μπορεί να σταλεί άλλος ιατρός λόγω και των ελλείψεων που παρατηρούνται.

Στις δηλώσεις του, ο κ Γεωργίου χαρακτήρισε ικανοποιητική τη διαμόρφωση της κατάστασης στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μετά την εισαγωγή των νέων τελών.

Σε σχέση με την προσέλευση των ασθενών, ανέφερε πως έχει μειωθεί αλλά όχι στο βαθμό που αναμενόταν.

Εκτίμησε επίσης πως με τη μείωση της προσέλευσης των ασθενών, ιδιαίτερα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών θα βελτιωθεί η ποιότητα εξυπηρέτησής τους.

Διαβάστε Επίσης