Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΥπο 7ήμερη κράτηση ο 32χρονος ύποπτος για τον φόνο του Φαίδωνος

Υπο 7ήμερη κράτηση ο 32χρονος ύποπτος για τον φόνο του Φαίδωνος

-

Αύγουστος 2013

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας έθεσε υπό 7ήμερη κράτηση 32 χρόνο κάτοικο Βρυσούλλων ως ύποπτο για φόνο εκ προμελέτης του 46χρονου Άγγελου Φαίδωνος, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε σε τυμπανιαία κατάσταση σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο της Λάρνακας.

Ζητώντας την έκδοση του διατάγματος της υπόθεσης, ο υπαστυνόμος Χαράλαμπος Ζαχαρίου αναφέρθηκε σε 67 κλήσεις και μηνύματα που φαίνεται να είχε κάνει ο ύποπτος προς το θύμα, αλλά και 89 κλήσεις και μηνύματα που είχε κάνει το θύμα προς τον ύποπτο. Οι επικοινωνίες είχαν γίνει μεταξύ της 25ης και 30ης Ιουλίου, ημερομηνία που το θύμα δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο.

Ο αστυνομικός ανακριτής πρόσθεσε ότι μία ροζ αγγελία στις ΧΡΥΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ στην οποία αναφερόταν ότι «Γυμναστής και μασέρ προσφέρει ερωτικό-χαλαρωτικό-αισθησιακό μασάζ σε κυρίες μόνο 9780…, Λάρνακα», αριθμό τηλεφώνου το οποίο σύμφωνα με πρόσφατη καταγγελία στην Αστυνομία, χρησιμοποιούσε 32χρονος γυμναστής από χωριό της Επαρχίας Αμμ/στου, ήταν αυτή που οδήγησε στη σύλληψη του, ως υπόπτου για φόνο εκ προμελέτης του 46χρ Άγγελου Φαίδωνος.

Ο ύποπτος αρνήθηκε να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ωστόσο στο δεξί του χέρι υπήρχαν εμφανείς εκδορές, ανέφερε ο εξεταστής της υπόθεσης. Έπειτα από εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι η ξύλινη χειρολαβή τσάπας που είχε βρεθεί σπασμένη και ματωμένη δίπλα από το θύμα, είχε αγοραστεί από ΣΠΕ στο χωριό του υπόπτου, στο αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκε δεύτερη χειρολαβή, αγορασμένη από το ίδιο κατάστημα. Από το σπίτι του παραλήφθηκαν επίσης, ως τεκμήρια, ένα ζευγάρι παντόφλες και μια φανέλα, στα οποία φαίνεται να υπήρχαν ίχνη αίματος.

Διαβάστε Επίσης