Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΟΣΜΟΣΛεβαντόφσκι: "Με εξαπάτησε η Ντόρτμουντ"

Λεβαντόφσκι: “Με εξαπάτησε η Ντόρτμουντ”

-

κάποιος λέει κάτι, θα πρέπει να κρατήσει τον λόγο του. Δεν λέω ότι είναι μόνο για μεταγραφή, αλλά και για άλλα πράγματα που έχουμε συζητήσει με τη διοίκηση και δεν έχουν υλοποιηθεί”, δήλωσε όλο νόημα ο αρχισκόρερ της Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια στην πολωνική εφημερίδα “Rzeczpospolita”.

Η επιθυμία του 24χρονου επιθετικού να μεταγραφεί στην Μπάγερν Μονάχου από τώρα και όχι το καλοκαίρι του 2014, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τους Βεστφαλούς, δεν έχει γίνει πράξη μέχρι στιγμής, αφού η Ντόρτμουντ δεν τον αποχωρίζεται.

Ο Λεβαντόφσκι ισχυρίζεται ότι δέχθηκε προσφορά από την Ντόρτμουντ ύψους 6.000.000 ευρώ συν μπόνους για να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, αλλά κάτι τέτοιο δεν υλοποιήθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να ασκήσει δημόσια κριτική στον σύλλογο.

“Νιώθω λίγο εξαπατημένος. Είναι λίγο παράξενο και όχι γερμανικό. Εμείς συμπεριφερόμαστε κανονικά, η διοίκηση όχι. Πάντα δίνω τα πάντα. Το ότι με κρατούν δεν είναι δίκαιο”.

Ο διεθνής Πολωνός συμμετείχε κανονικά στον αγώνα σούπερ καπ με αντίπαλο τους Βαυαρούς, όπου η Ντόρτμουντ επιβλήθηκε με 4-2. “Το σούπερ καπ κόντρα στην Μπάγερν ήταν μόνο η αρχή της σεζόν. Δεν γνωρίζω εάν η κατάσταση θα αφήσει κατάλοιπα. Βρίσκεται στο υποσυνείδητό μου και θα έρθει η στιγμή που θα βρίσκομαι σε κακή διάθεση πριν από παιχνίδι”, προειδοποίησε.

Ο Λεβαντόφσκι δεσμεύεται με το πρώτο συμβόλαιο που είχε υπογράψει στον σύλλογο όταν αποκτήθηκε από την Λεχ Πόζναν το 2010, το οποίο είχε 4ετή διάρκεια και του απέφερε ετησίως 1.800.000 ευρώ

Διαβάστε Επίσης