Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ

ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ

-

width=”600″/>Δύο πτώματα, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, τα οποία έφεραν θανάσιμα τραύματα προκληθέντα από κυνηγετικό όπλο αντίκρισαν το απόγευμα οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ανταποκρινόμενοι σε κλήση για φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Λάρνακα.

Πρόκειται για τον Φίλιππο Χριστοδούλου, 72 χρόνων, συνταξιούχο οδηγό ταξί από την Αμμόχωστο και 42χρονη οικιακή βοηθό από τη Σρι Λάνκα.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους ενώ προηγήθηκαν εξετάσεις από εμπειρογνώμονες της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας Αρχηγείου Αστυνομίας.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος, Χαράλαμπος Ζαχαρίου, είπε ότι «σήμερα στις τρεις το απόγευμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε κλήση για πιθανή πυρκαγιά σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας Ria Court 5 στην οδό Νίτσε, στην περιοχή Μακένζυ, στη Λάρνακα. Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να παραβιάσουν τη μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο για να διαπιστώσουν ότι υπήρχαν δύο πτώματα ενώ στο φούρνο της κουζίνας υπήρχε καμένο φαγητό».

«Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας μετέβησαν στη σκηνή όπου διαπίστωσαν πως στο υπνοδωμάτιο, κοντά στο κρεβάτι, υπήρχε πτώμα αλλοδαπής ασιατικής καταγωγής ηλικίας περίπου 42 χρόνων, η οποία έφερε τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο στήθος ενώ στην κουζίνα εντοπίστηκε το πτώμα 72χρονου ο οποίος έφερε τραύμα στο κεφάλι. Κοντά του βρέθηκε ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο το οποίο είναι εγγεγραμμένο στο όνομά του», πρόσθεσε.

«Εκ πρώτης όψεως» κατέληξε ο Χαράλαμπος Ζαχαρίου, «αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια εναντίον του 72χρονου ενώ για την αλλοδαπή φαίνεται ότι το θανάσιμο τραύμα της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια».

Το ΤΑΕ Λάρνακας εξετάζει τόσο τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος των δύο ανθρώπων όσο και τα αίτια που προκάλεσαν τους δύο θανάτους.

Διαβάστε Επίσης